10,754.53 TRY BIST 100 BIST 100
34.99 EUR EUR EUR
32.25 USD USD USD
4.48 CNY CNY CNY
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42.25 TRY Interest Interest
84.30 USD Fossil Oil Fossil Oil
31.94 USD Silver Silver
5.09 USD Copper Copper
117.33 USD Iron Ore Iron Ore
382.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,526.92 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Kastamonu Entegre’den Sektöründe Dünyada Bir İlk

Ağaç bazlı panel sektörünün öncü markası Kastamonu Entegre, “IDS - Interior Design Studio 3D” uygulamasını, ilk kez 14-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen İntermob Fuarı’nda, sektör profesyonellerinin ve müşterilerin beğenisine sundu.

Kastamonu Entegre’den Sektöründe Dünyada Bir İlk

Kastamonu Entegre, sektörün en önemli fuarı Intermob’da, kurduğu inovasyon köşesinde, müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları artırılmış sanal gerçeklik deneyimi sundu. Fuar ziyaretçilerinin ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği inovatif uygulamalar, Kastamonu Entegre’nin sektördeki öncü kimliğini güçlendirdi. Dünyada bir ilk olan, üç boyutlu kartela, artırılmış gerçeklik ve üç boyutlu sanal showroom özelliğini bir arada sunan “IDS - Interior Design Studio 3D” mobil uygulama da ilk kez fuarda ücretsiz olarak kullanıma açıldı. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisini toplayan inovatif uygulamalardan en çok ilgiyi gören, VR gözlükle sanal mekânda yapılan, sunulan farklı mekânlar içerisinde dolaşırken, beğendikleri ürün numunelerini ellerine alarak yakından inceleyebildikleri, gönüllerince dekor değişikliği yapabildikleri mix reality uygulaması oldu.

Mobil cihazlara ücretsiz indirilebilen projenin tek bir noktadan yönetilen ve tüm dijital görüntüleme kanallarında kullanılabilen teknolojik altyapısıyla öne çıktığını vurgulayan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “IDS - Interior Design Studio” kullanıcıların, ihtiyaç duydukları her yerde her an ulaşabilecekleri online bir sistem. IDS 3D kartela özelliği, ürün numunelerini dijital ortamda simule etme özelliğine sahip yapısıyla, renk, desen ve doku özelliklerini birebir deneyimleme fırsatı tanıyor. Sanal showroom özelliği ise, seçilen mobilya ve yüzeylerde farklı ürünlerin denenebileceği gerçekçi bir simülasyondan oluşuyor. Simülasyon, kullanıcıların 3D kartela deneyimi sırasında seçtikleri ürünlerin, dekore edilmiş bir mekânda nasıl duracağını görmelerine ve istedikleri değişiklikleri yapabilmelerine olanak tanıyor. Bu dijital uygulama ile sektörde bir ilke daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Müşteri deneyiminin yanı sıra inovasyonun kendileri için önemine vurgu yapan Güngör, “Kullanıcılara ürünlerle ilgili eksiksiz ve doğru bilgi alacakları, dokunabilecekleri ve karar süreçlerinde yardımcı olacak birçok farklı interaktiviteyi içinde barındıran bir platform yarattık. Projenin tanıtımını özellikle sektörün önde gelen buluşma merkezlerinden biri olan İntermob Fuarı’nda yapmaya karar verdik. Gördüğümüz ilgi, aldığımız tebrik ve başarı dilekleri bizleri son derece memnun etti. Uygulamanın içeriğini geliştirmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
Kaliteli, estetik ve çevre dostu ürünlerle fark yaratmaya devam ediyor
Kastamonu Entegre’nin bu yıl 20.’si düzenlenen İntermob Fuarı’ndaki 7. Salon 734 no’lu standında ayrıca, Evogloss parlak panelde yaklaşık 30 yeni renk, Glossmax parlak panelde taş görünümlü yeni dekorları parlak, süper mat yeni yüzeyler, ürün gamına yeni eklenen Stone, Deluxe ve Elit laminat parke serileri, Doorlam kapı panelinde 15 yeni renk ile bu sene beğeniye sunulmasının ardından yurt içinde ve yurt dışında yoğun talep gören Reflection serisi yer aldı.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

ArcelorMittal assesses decarbonisation plans in the face of Europe's energy challenges

Monday, May 20, 2024

Chinese automakers BYD and Chery in advanced talks for EV plants in Türkiye

Friday, May 17, 2024

Thyssenkrupp narrows losses and adapts to market challenges in Q2 2024

Friday, May 17, 2024

Talaat Moustafa Group unveils ambitious ‘Benan City’ project in Riyadh

Friday, May 17, 2024

German iron ore prices continue to decrease

Friday, May 17, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now