10.082,77 TRY BIST 100 BIST 100
34,69 EUR EUR EUR
32,37 USD USD USD
4,50 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,34 TRY Faiz Faiz
88,24 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,78 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,59 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,51 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.427,31 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Kalekim Türkiye’nin En Mükemmeli Oldu

Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu: “Yarım asra yaklaşan tecrübe ve bilgi birikimimizle sektörümüzde rol model konumdayız”

Kalekim Türkiye’nin En Mükemmeli Oldu

KalDer tarafından Türkiye’nin en mükemmelerinin belirlendiği 2019 Türkiye Mükemmelik Ödülleri sahiplerini buldu. Kurulduğu günden bu yana yapı kimyasalları sektörüne liderlik yapan Kalekim, bu yıl 'Çözüm Özünde' temasıyla gerçekleştirilen 28. Kalite Kongresi’nde, 2019 Türkiye Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu.

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay ile üst yönetimden isimlerinde yer aldığı ödül törenine, Kalekim yaklaşık yüz kişilik bir ekiple çıkarma yaptı. Ödül töreninde konuşan Timur Karaoğlu, kısa süre önce Kaleseramik koltuğuna oturan, Kalekim’in eski Genel Müdürü Altuğ Akbaş’ı da bu sürecin asıl mimarı diyerek sahneye davet etti. Akbaş, “Mensubu olmaktan, ekip arkadaşı olmaktan, her zaman gurur duyduğum bir ailedeyim. İnanın, Kalekim bu ödülü almak için işini iyi yapmadı. İşini iyi yaptığı için bu ödülü aldı” diye konuştu.

Kalekim’in kalite yaklaşımını değerlendiren Timur Karaoğlu, “Müşteri odaklı ve sürekli kendini geliştiren bir bakış açısıyla içinde olduğumuz çağın getirdiği değişimi her zaman yakından izledik. 2009’dan bu yana değişimi etkin bir şekilde gözlemlemek, yapılacakları belirlemek, uygulamaya almak ve mevcut projeleri daha etkin yönetmek için yeni bir yol haritasıyla belirledik. Bu çerçevede çalışmalarımızı, tüm çalışanlarımızın da aktif katılımıyla bütünsel bir çerçevede yürütmeye başladık. Tüm bu çalışmaların ana çerçevesini ve omurgasını oluşturmada ise EFQM Mükemmellik Modeli’ni yönetim modeli olarak benimsedik. Çalışmalarımızın uzman bir bakış açısıyla değerlendirilmesi için de 2010 yılında KalDer dış değerlendirme sürecinden geçtik” şeklinde konuştu.

“Mükemmelliğe gönül verdik”

Özdeğerlendirme projeleriyle çalışmalarının etkinliğini geliştirmeye devam ettiklerini vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu, şunları söyledi: “EFQM Mükemmellik Modeli ile birlikte, bütünsel bir bakış açısı elde ettik. Faaliyet, yaklaşım ve iyileştirmeleri tek bir çerçeve içinde yönetmeye başladık. 46 yıllık bilgi ve tecrübe birikimimizle sektörümüzde rol model konumdayız. Bu anlamda faaliyetlerimizin her adımında mükemmelliğe gönül verdik. Şimdi ise tüm bu çalışmalarımızın Mükemmelik Ödülü’ne layık görülmesi bizim için büyük bir gurur. Bu ödül, yıllar boyunca yürüttüğümüz yönetim anlayışı ve her faaliyetimizde özenle uyguladığımız “Daima En İyi” ilkemizin taçlandırılmasıdır. Her bir çalışanımızın bu süreçte çok büyük katkısı var. Bu mükemmellik yolculuğunda tüm ekip arkadaşlarıma ve bize her zaman güvenen iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum."

Kaliteyi yaşam kültürü haline getirerek, ülkedeki refah düzeyini artırmak için 30 yıldan beri çalışan KalDer, Türkiye Mükemmellik Ödülü ile en iyi performans gösteren ve stratejiyi eyleme dönüştürerek üstün başarı gösteren kurum ve kuruluşları tanımaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

KARÇEL, Avrupa’da büyümeye devam ediyor

30 Nisan 2024 Salı

Khouzestan Steel, İran'da küresel çelik ihracat lideri konumuna yükseldi

29 Nisan 2024 Pazartesi

Iron and Steel for Mines and Quarries şirketi Mart ayında rekor satış gerçekleştirdi

29 Nisan 2024 Pazartesi

Emirates Steel Arkan, "2024 Sürdürülebilir Çelik Şampiyonu" olarak onurlandırıldı

29 Nisan 2024 Pazartesi

ArcelorMittal yıllık incelemesini açıkladı

27 Nisan 2024 Cumartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun