10.268,58 TRY BIST 100 BIST 100
4,48 CNY CNY CNY
34,72 EUR EUR EUR
32,21 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,00 TRY Faiz Faiz
84,45 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,46 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,65 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
115,13 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
384,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.445,27 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Filli Boya İle Geleceğine Işık Tut

21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 38. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı’na Türk boya ve ısı yalıtımı sektörünün lideri Filli Boya da iki stantla katılım gösteriyor.

Filli Boya İle Geleceğine Işık Tut

Türk boya ve ısı yalıtımı sektörünün lideri Filli Boya, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 3. salonda yer alan, tasarım ve mimari bakış açısıyla hazırlanan boya ve ısı yalıtım ürünlerinin ayrı ayrı sergilendiği 441 ve 462 no’lu iki standında sektör temsilcileri, profesyonelleri ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor.

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan fuarda Filli Boya, kendi iş alanında önemli gelişmeleri ve ürünleri ziyaretçileriyle paylaşacak, boya ve ısı yalıtım sektörünün yenilikçi ve öncü çalışmalarını tanıtacak. Filli Boya; boya grubu ürünlerini 441, ısı yalıtımı grubu ürünlerini 462 no’lu stantta sergileyecek.

Renxmatik Devrimi Filli Boya Standında

Filli Boya, kişiye özel sınırsız renk anlayışıyla sunduğu Renxmatik sistemini Yapı Fuarı’nda tanıtıyor olacak. Filli Boya Renxmatik Sistemi, insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayarak kişiye özel, sınırsız renk üretiyor. Renxmatik sistemi ile bir kumaş, kağıt, perde ya da favori bir eşyanın rengi 2 saniye gibi kısa bir sürede elde edilebiliyor.
Mimarlar, tasarımcılar, boya ustaları ve yaşam alanlarının dekorasyonuna, renklerine özen gösteren herkes bu sistem sayesinde mekânlarda renk kullanım seçeneklerini arttırarak özgün yaşam alanları oluşturabiliyor. Renxmatik sistemi ister 1 litre ister 100 litre olsun, istenilen renk, ton ve miktarda boyayı kişiye özel üretilmesine imkan sağlıyor.

Kazandıran Bir Yatırım Capatect Isı Yalıtım Sistemi ….

Filli Boya Capatect fuarda, ısı yalıtımının binaların ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu sağlamasının yanı sıra, Enerji Kimlik Belgesi ve ücretsiz keşif hizmeti avantajlarına dikkat çekecek. Standart Beyaz EPS ısı yalıtım levhalarına göre %20 daha yüksek ısı yalıtım performansına sahip Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhası ile birleştiren Avrupa Ve Türkiye standartlarına uygun Capatect Isı Yalıtım Sistemi’nin detayları da katılımcılar ile paylaşılacak.

38. YAPI FUARI ÖZELİNDE TANITILACAK ÜRÜNLER

İlk Günkü Canlılığında, Renk Ve Yüzey Koruma Teknolojisi “AlpinaSilan”

Yaşam alanlarının renklerinin ilk günkü canlılığını koruyan yeni AlpinaSilan; silinebilen iç cephe boyalarından beklenen tüm özellikleri aşan performansı ve İpeksi Mat dokusu ile herkesin tercih ettiği ideal boya olma özelliği taşıyor. AlpinaSilan, kusursuz dokusu ve yeni ‘Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi’ özelliğiyle yaşam alanlarında, renklerin de uzun yıllar ilk günkü görünümünde kalmasına olanak sağlıyor. AlpinaSilan, kalitesi, geniş renk yelpazesi, kolay silinebilir olması, leke tutmaması, renkleri koruması, özel ipek mat dokusu ile ülkemizin en çok beğenilen iç cephe boyası olma özelliği taşıyor.

Dış Cephenin Tartışmasız En Canlı Renkleri “AmphiSilan-G” ve “Amphisilan Extra”

Filli Boya’nın dış cephelerdeki üstün teknolojisi ve tecrübesinden yararlanılarak geliştirilen AmphiSilan-G ve Amphisilan Extra, tartışmasız en canlı renk alternatifleriyle solmaya karşı maksimum dayanım sağlıyor. Göz alıcı ve durumat dokusu ile yaşam alanlarının vazgeçilmez dış cephe boyası AmphiSilan-G ve özgün AmphiSilan’a dokusu ile geliştirilen AmphiSilan Extra ürünleri duvarlarda oluşabilecek korozyonu engellerken aynı zamanda yapılara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Capatect’ten Yepyeni Dış cephe dekoratif kaplamalar: ”Doğanın Büyülü Dokuları”

Capatect; yaşadığınız mekanlara taşıyan yepyeni bir dış cephe kaplama serisi sizlere sunuyor. Capatect’in sunduğu özel efektli dış cephe kaplama ürünleri Magic Fine ve Magic Quartz, sadece yalıtım performansı ve uzun ömürlü olmasıyla değil, görselliğiyle de binanıza değer katacak. Sizi,doğanın huzur veren güzelliğine bir adım daha yaklaştıracak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

ArcelorMittal, ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı

10 Mayıs 2024 Cuma

Mısırlı şirket, bütçe hedeflerini revize ederek yatırım planını onayladı

10 Mayıs 2024 Cuma

Arrow Minerals, yüksek dereceli demir mineralizasyonu tespit etti 

9 Mayıs 2024 Perşembe

ArcelorMittal, Gijon’da karbonsuzlaştırma çalışmalarına başlıyor

9 Mayıs 2024 Perşembe

East Pipes Saudi Arabia, altyapı gelişimini destekliyor

9 Mayıs 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun