10,082.77 TRY BIST 100 BIST 100
4.50 CNY CNY CNY
34.69 EUR EUR EUR
32.37 USD USD USD
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44.34 TRY Interest Interest
88.24 USD Fossil Oil Fossil Oil
26.78 USD Silver Silver
4.59 USD Copper Copper
118.51 USD Iron Ore Iron Ore
386.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,427.31 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Uygun koşullarda bahçeli villada altın dönem

Ard arda meydana gelen ve korkutan depremler ve koronavirüs pandemisiyle birlikte Mart 2020’den bu yana bahçeli konutlara olan talep artarken, İzmir ve İstanbullular, uygun koşullarda bahçeli villa fırsatlarını kolluyor...

Uygun koşullarda bahçeli villada altın dönem

İzmir’de birçok başarılı projeye imza atan Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, ard arda yaşanan depremler ve pandemi şartlarından bunalan kent insanına uygun fırsatlar sunduklarını belirterek, ev alma konusunda karar alma süreçlerinin de  hızlandığına dikkat çekti.

Avcı, “İzmir’de yaşadığımız 30 Ekim depremi ve pandemi öncesinde bahçeli konut alım süreçleri ortalama 2-3 hafta sürerken, Mart 2020’den bu yana müşterilerimizin daha hızlı karar aldığını gözlemledik. Satış ofisimize gelen misafirlerimiz, öncelikle evlerimizin bahçe detaylarını, açık alanlarda sunduğumuz imkanları soruyor. Bununla birlikte bahçeli bir eve uygun koşullarda sahip olmak istiyorlar. Biz de bu talep karşısında, Ağustos 2020’de İzmir Kemalpaşa’da başladığımız ve yapımına hızla devam ettiğimiz Loft Albero Country Club projemize büyük ilgi gösteren müşterilerimize 22 Şubat’a kadar geçerli olmak üzere %15’lik bir indirim fırsatı sunuyoruz. Sedimega İnşaat olarak, Loft Albero Country Club’ta insanlara şehire yakın ve doğayla iç içe bir yaşam sunuyoruz. %15’lik lansman indirimi fırsatımızla, deprem korkusu ve salgının getirdiği kaygılar nedeniyle bahçeli bir evde yeni bir yaşam isteyen kent insanının hayallerini gerçekleştirmelerinde payımız olsun istiyoruz” dedi.

Bahçeli Villa Özgürlüğü  

İstanbul’da bahçeli ev fiyatları son 1 yılda yaklaşık yüzde 30 artarken, İzmir’de ‘şehire yakın doğal yaşam’ konseptini indirim fırsatlarıyla sunmaları karşısında talebin daha da arttığını belirten Kerem Güney Avcı, ‘Loft Albero Country Club’a İstanbul’dan da yoğun bir talep var. Biz bu projeyle insanlara sadece bahçeli bir ev değil; 110 dönümlük bir alan içinde sakin, aynı zamanda evlerine birkaç adım ötede özgürce birçok sosyal aktivite içinde yer alabilecekleri bir yaşam alanı sunuyoruz. Çünkü Mart 2020’den bu yana uzun süre evde kalan insanlar, hem bahçeli bir evde doğaya yakın yaşamayı hem de sosyalleşebilmeyi özledi. Projemiz içinde yer alan Loft Albero Atlı Spor Kulübü’müz, ekolojik tarım alanımız, göletimiz, seramız, sanat atölyemiz, kafe ve restoranlarımız, kreşimiz, açık ve kapalı spor alanlarımız, koşu parkurumuz, çocuk parkımız, açık havuzumuz ve kapalı sıcak su havuzumuz gibi birçok imkanla insanlara sadece bir bahçe değil, evlerine birkaç adım ötede sosyalleşebilecekleri birçok alternatif alan sunuyoruz. Loft Albero Country Club’ta akıllı ev sistemiyle dizayn edilmiş konutunuzda her güne, ekolojik tarım alanımızda yetişen ve kapınıza bırakılan sağlıklı ürünlerle başlayabilir, hem sakin hem de aktif bir yaşam sürebilirsiniz” dedi. 

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

Housing prices increased in February

Wednesday, April 24, 2024

The rate of rent increase for workplaces is determined

Monday, December 4, 2023

Housing sales in Türkiye decreased in October

Thursday, November 16, 2023

House Price Index increased by 7.3 percent in July

Monday, September 18, 2023

122 thousand 91 houses were sold in Türkiye in August

Saturday, September 16, 2023
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now