10,208.65 TRY BIST 100 BIST 100
34.67 EUR EUR EUR
32.38 USD USD USD
4.49 CNY CNY CNY
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45.27 TRY Interest Interest
83.94 USD Fossil Oil Fossil Oil
26.74 USD Silver Silver
4.50 USD Copper Copper
117.55 USD Iron Ore Iron Ore
386.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,402.11 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Karmak İnşaat, Araç Filosunu 20 Adet Volvo Trucks Kamyon İle Genişletti

Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları, maden sektöründe faaliyet gösteren Karmak İnşaat’a 10 adet Volvo FMX 8x4 460 HP ve 10 adet Volvo FMX 6x4 460HP kamyon satışı gerçekleştirdi...

Karmak İnşaat, Araç Filosunu 20 Adet Volvo Trucks Kamyon İle Genişletti

Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo Trucks, zorlu koşullarda yüksek verimlilik ve performans gösteren kamyonlarıyla maden sektörünün tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak Temsa İş Makinaları, yetkili satıcısı Özmutlubaş aracılığıyla, Karmak İnşaat’a 10 adet Volvo FMX 8x4 460 HP ve 10 adet Volvo FMX 6x4 460HP olmak üzere 20 adet Volvo kamyon satışı gerçekleştirdi.

26 Nisan günü Karmak İnşaat’ın Balıkesir sahasında gerçekleşen teslimat törenine Karmak İnşaat’tan firma sahipleri Erdoğan Karaman, Şevki Karaman, Şener Karaman, Temsa İş Makinaları’ndan Saha Satış Müdürü Ender Baykalmış, Satış Sonrası Yöneticisi Görkem Argun ve Temsa İş Makinaları’nın İzmir Yetkili Satıcısı Özmutlubaş’tan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ve Satış Direktörü Engin Demirel katıldı.

2003 yılında kurulan Karmak İnşaat, taş ocağı, beton santralleri, atık barajı inşaatı, hafriyat ve dekupaj işleri gibi yerüstü maden faaliyetleri ile cevher ve dolgu nakliye işleri gibi yeraltı maden faaliyetleri gerçekleştiriyor. Firma, 2015 yılından bu yana yeraltı madencilik faaliyetlerine yoğunlaşmaya başladı. Gelişen teknoloji ve yoğun iş temposunda maden sahalarında çalışan sürücülerinin konforuna ve güvenliğine önem veren Karmak İnşaat, gerek çalışan konforu ve çevre güvenliği gerekse performansları nedeniyle dayanıklı kamyonlara yönelerek, 2017 yılından bu yana filosunu Volvo markalı kamyonlar ile genişletmeye devam ediyor.

Teslimat töreninde konuşma yapan Karmak İnşaat’tan firma sahibi Erdoğan Karaman, şunları dile getirdi, “Volvo Trucks satış sonrası hizmetlerine verdiği önem, müşterilerine gösterdiği özel ilgi ile firmamızın yapmış olduğu tercihin doğruluğunu ispatlamıştır. Bu sonuç bizlere alım yaparken değil kullanırken kâr etme ilkesini doğrulamıştır. Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ile ilgili tüm süreçlerde her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Temsa İş Makinaları ve Özmutlubaş ailesine teşekkür eder, beraberliğimizin daim olmasını dilerim.”

Özmutlubaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ise müşterilerinin çözüm ortağı olarak çalışan Temsa İş Makinaları’nın yetkili satıcısı ve servisi olmaktan duydukları gururu dile getirerek “Karmak İnşaat’ın Volvo Trucks’ı tercih etmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu alımın uzun dönemli iş birliğine vesile olmasını diliyorum,” dedi.

Temsa İş Makinaları’ndan Saha Satış Müdürü Ender Baykalmış, teslimat töreninde “Temsa İş Makinaları olarak müşterilerimizi uzun soluklu iş ortakları olarak görüyoruz ve onlara uçtan uca çözümler sunuyoruz. Karmak İnşaat ile bu bağlamda oluşturduğumuz ilişkimiz ve onların filolarını güçlendirmek için Volvo Trucks markasını tercih etmeleri mutluluk verici,” şeklinde konuştu.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

Swiss Steel will make additions to the board of directors

Friday, May 3, 2024

Mercedes-Benz opens logistics centre in Gebze with 210 million TL

Friday, May 3, 2024

Ajaokuta Steel Company to be revamped

Friday, May 3, 2024

Acciaierie d'Italia plans to increase crude steel production

Thursday, May 2, 2024

Authorities in Brazil demand more despite Vale and BHP's $25 billion mining disaster settlement offer

Thursday, May 2, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now