9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,68 EUR EUR EUR
32,56 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,60 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Hırdavat ve bağlantı elemanları endüstrileri aynı çatı altında buluşuyor!

Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği (HISİAD) ve Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. iş birliği ile düzenlenecek Avrasya Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, 24-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ikinci defa kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Hırdavat ve bağlantı elemanları endüstrileri aynı çatı altında buluşuyor!

İlk kez 2022 yılının Mart ayında  gerçekleşen Avrasya Hırdavat Fuarı’nda 110’un üzerinde firma stant açtı ve Türkiye dâhil 91 ülkeden 10 binin üzerinde sektör profesyoneli fuarı ziyaret etti. Türkiye’deki hırdavat ve bağlantı elemanları endüstrilerinin uluslararası ticaret hacmini arttırmak maksadıyla hedef pazarlarda yapılan tanıtım çalışmaları ile fuarın 2023 yılında toplamda 15 bin ziyaretçi hedefine ulaşması planlanıyor. Bunun 3 bine yakını ise sektörün yurt dışındaki hedef pazarlardan gelen uluslararası ziyaretçilerden oluşması hedefleniyor. Bu hedefe ulaşmak amacıyla; yurt içinde ve dışında fuarın tanıtım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fuar, daha geniş bir ürün grubu ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

Avrasya Hırdavat Fuarı ile eş zamanlı olarak yan yana salonlarda düzenlenecek Fastener Expo Eurasia Endüstriyel Bağlantı ve Sabitleme Elemanları Fuarı ile Avrasya Hırdavat Fuarı daha da büyüyor. Bağlantı Elemanları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) iş birliği ile ilk defa organize edilecek Fastener Expo Eurasia Fuarı’nın da eklenmesi sonucunda hem hırdavat hem de bağlantı elemanları endüstrileri arasında oluşan sinerji ile sektörlerin alıcıları konumunda olan fuar ziyaretçileri 24-27 Mayıs 2023 tarihlerinde çok daha geniş bir ürün grubunu fuarda bulma, ürünleri yerinde inceleyip karşılaştırma imkanına sahip olacak.

Avrasya Hırdavat Fuarı kapsamında; el aletleri, genel hırdavat, endüstriyel hırdavat, mobilya ve yapı hırdavatı, kilit sistemleri ve mekanizmaları, kesiciler, delici uçlar, aşındırıcı ve zımparalar, kaynak, tel, elektrot, lehimleme ekipman ve makineleri, merdiven ve taşıyıcı ekipmanlar, tekerlekler ve aktarım ekipmanları, jeneratör ve kompresörler, boya, yapıştırıcı ve kimyasallar, endüstriyel fırçalar, endüstriyel bağlantı elemanları, inşaat tertibatları ve sabitleme elemanları, montaj ve kurulum sistemleri, bağlantı elemanları üretim teknolojileri ile depolama, dağıtım ve fabrika donanımlarına yönelik ürünler sergilenirken; Fastener Expo Eurasia Fuarı kapsamında ise endüstriyel bağlantı elemanları, inşaat tertibatları – sabitleme elemanları, montaj ve kurulum sistemleri, bağlantı elemanları üretim teknolojileri, dağıtım ve fabrika donanımları her iki fuar süresince sergilenen ürünler arasında yer alıyor. 

Fuar artık çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor 

Yurt içinden ve dışından yapı marketler, beyaz eşya üreticileri, kendin yap sektörlerinden yetkililer, demir çelik ve boru üreticileri, denizcilik, enerji, savunma sanayi ve havacılık sektörlerinin yetkilileri, elektrikli ve elektronik eşya üreticileri, otomotiv sektörü yetkilileri,  kapı ve pencere sistemleri üreticileri, inşaat ve yapı firmaları, mimarlar ve mühendisler, mobilya ve aksesuar üreticileri, nalbur ve hırdavat toptancıları ve perakendecileri, e-ticaret şirketleri, ithalat ve ihracat yetkilileri, soğutma – ısıtma – iklimlendirme sektörü ile elektrikli ve mekanik el aletlerinin kullanıldığı sektörlerden üst düzey yetkililer, fuardaki katılımcı firmalar ile yeni iş bağlantıları kurarak yeni tedarikçileri ile bu fuarda bir araya gelecek.

Ziyaretçi beklentisi 15 binin üzerinde

24-27 Mayıs 2023 tarihlerindeki fuar için gerçekleştirilen hazırlıklar kapsamında hem Türkiye içinden hem de Avrupa, Orta Doğu, Türk Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ve Kuzey Amerika başta olmak üzere oldukça geniş bir coğrafyadan sektörün alıcıları konumunda olan profesyoneller, fuarı ziyaret etmeleri amacıyla İstanbul’a davet edilecek. Türkiye’deki hırdavat ve bağlantı elemanları endüstrilerinin uluslararası ticaret hacmini arttırmak maksadıyla hedef pazarlarda yapılan tanıtım çalışmaları ile fuarın 2023 yılında 3 bine yakın yurt dışındaki hedef pazarlardan gelen uluslararası ziyaretçiler olmak üzere, toplamda 15 bin ziyaretçiyi ağırlaması ve 200’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın da stant açması hedefleniyor.

 

Katılımcı olarak yer almak ve ürün ve/veya hizmetlerinizi sergilemek istiyorsanız yapmanız gerekenler; kayıt formunu doldurabilir , info@steelradar.com mail adresinden veya +90 555 899 4593 , +90232 229 05 11 telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Stant Alanı Kiralayın: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLOAMR2tbZowbIJIbkfP0FN8z2WDWb4af4g--7-A--IWWCVA/viewform

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Ulusal Metal İşleme Fuarı (NMF), 21-24 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek

6 Kasım 2023 Pazartesi

MiningWorld Russia Fuarı yarın kapılarını açıyor

19 Nisan 2024 Cuma

Uluslararası Avrasya Hırdavat Fuarı, Hırdavat Sektöründe Yenilikçi Ürünler ve Yeni İş Birlikleri için Platform Sunuyor

25 Ocak 2024 Perşembe

Enerjinin kalbi 24-26 Nisan’da 28. kez ICCI’da atacak

20 Nisan 2024 Cumartesi

Temel teknolojiler tel, kablo, boru ve tüp sistem açısından kritik önemini koruyor

20 Nisan 2024 Cumartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun