10.173,42 TRY BIST 100 BIST 100
4,48 CNY CNY CNY
34,80 EUR EUR EUR
32,25 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,60 TRY Faiz Faiz
82,97 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,55 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,48 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
5,01 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
114,53 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.447,52 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Hem fabrikalar kuruyor hem de yapılara dokunuyor

Yapı sektörünün önemli aktörlerinden İşcan İnşaat ve Yapınet, hem gerçekleştirdiği projelerle Manisa’nın cehresini değiştiriyor hem de kent ekonomisine katkı sağlıyor.

Hem fabrikalar kuruyor hem de yapılara dokunuyor

Yapı sektörünün önemli aktörlerinden İşcan İnşaat ve Yapınet, hem gerçekleştirdiği projelerle Manisa’nın cehresini değiştiriyor hem de kent ekonomisine katkı sağlıyor. Manisa’nın ilk yapı marketini kuran Yapınet ve İşcan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşçan, Hürriyet İzmir'den Özkan Çelik'e hem faaliyetleri hakkında değerlendirme yaptı hem de gelecekle ilgili planlarını aktardı.

Manisa’ya olan sevgisi ve bağlılığıyla yatırım yapma kararı aldığını söyleyen Hakkı İşçan, bu doğrultuda İşcan İnşaat Mühendislik’i 1989’da kurduğunu ifade etti. Proje bürosu olarak hizmet vermeye başladık, birçok yapının statik ve betonarme projesine imza attık” diyen Hakkı İşçan, şöyle devam etti:

SANAYİ YAPILARINDA UZMAN

“1991 yılından itibaren çalışma alanımız inşaat taahhüt işleri olarak ağırlık kazanmaya başladı. 90’lı yıllarda daha çok Manisa Belediyesi, çevre il ve ilçe belediyelerinin resmi inşaat taahhütleri, kooperatif ve konut inşaatlarının müteahhitlik hizmetlerini yürüttük.

1994’ten itibaren de Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrika inşaatları başta olmak üzere, çevre illerin sanayi bölgelerinde de endüstriyel tesis taahhütlerini en iyi şekilde tamamlamak hedefiyle sanayi yapılarında uzmanlaştık. 1998 yılından itibaren kurumsallaşan firmamız inşaat sektöründe her türlü konvansiyonel, betonarme, prefabrik, çelik konstrüksiyon taahhütlerini anahtar teslim olarak yapıyor. Taahhüt işlerinde öncelikli olarak özel sektöre taahhüt yapıyoruz. Özel sektörde özellikle sanayi yapılarında uzmanız. Manisa’da birçok önemli firmanın fabrika inşaatını anahtar teslimi gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.”

Hem fabrikalar kuruyor hem de yapılara dokunuyor

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR BAŞARI

Özellikle Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli projelere imza attıklarını vurgulayan İşcan, “Sahip olduğumuz tecrübemiz ve kalitemizle sektöründe aranan bir firmayız. Hizmet anlayışımızın sürekli olması, yaptığımız ve yapacağımız her türlü imalatın sorumluluğunu taşıyarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak garantili iş yapmamız ile sektörde fark yarattık. Bu bize 30 yıldır sürdürülebilir bir başarı yakalamamızı sağladı. Gerçekleştirdiği doğru projelerle inşaat ve sanayi sektörüne yeni açılımlar kazandıran firmamız, geçmişin birikimlerini bugünün teknolojileriyle birleştirerek geleceğe güvenle bakıyor. Her geçen gün emin adımlarla ilerlemeye ve büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Hem fabrikalar kuruyor hem de yapılara dokunuyor

MANİSA'NIN İLK VE EN BÜYÜK YAPI MARKETİ

Manisa’da yapı market sektöründe ihtiyacın olması nedeniyle 20 yıl önce bu talebe yanıt vermek adına Yapınet’i kurduklarını dile getiren Hakkı İşçan, şu bilgileri verdi: “Türkiye’nin her bölgesine inşaat malzemelerinin toptan ve perakende olarak satışı, pazarlanması ve aynı zamanda uygulaması konusunda hizmet verebilmek için 2000’de yola çıktık. Zaman içinde ürün çeşitliliğimiz ve bayisi olduğumuz markaların sayısını arttırdık. Bir ev için temelden çatıya kadar ne gerekiyorsa her türlü ürün çeşidini müşterilerimize sunmaya başladık. 2011 yılından bu yana Muradiye yolu üzerindeki 9 bin metrekare kapalı, toplam 11 bin beş yüz metrekare alana sahip mağazamızda müşterilerimize hizmet veriyoruz. Manisa’nın ilk ve en büyük yapı marketiyiz. Türkiye’de ve dünyada inşaat sektörünün önde gelen, kalitesini uluslar arası alanda ispatlamış 50’den fazla büyük üretici firmanın bayiliklerini yapıyoruz. 30 bin kalem malzeme çeşitliliğine sahibiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Binghatti, Dubai'de çelik üretim tesisini satın alarak portföyünü genişletiyor

14 Mayıs 2024 Salı

CVK Maden milyon dolarlık anlaşmaya imza attı!

14 Mayıs 2024 Salı

Blastr Green Steel yeni CEO atadı

8 Mayıs 2024 Çarşamba

ThyssenKrupp ve Autoliv, düşük karbonlu çelik tedariği için anlaştı

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Cezayir, Çinli ve Türk şirketler ile madencilik projeleri anlaşmaları imzaladı

13 Mayıs 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun