10.045,74 TRY BIST 100 BIST 100
34,69 EUR EUR EUR
32,37 USD USD USD
4,50 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,49 TRY Faiz Faiz
84,03 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,53 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,56 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
116,58 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.407,35 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Düsseldorf'taki Bright World of Metals'de en iyi sonuçlar, en üst düzey görüşmeler ve en iyi atmosfer

Beş fuar gününün ardından GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST beklentileri açıkça aştı. 114 ülkeden 63.300 ziyaretçi – %58'i karar merciilerden oluşuyor – Düsseldorf'taki Bright World of Metals'i ziyaret etti.

Düsseldorf'taki Bright World of Metals'de en iyi sonuçlar, en üst düzey görüşmeler ve en iyi atmosfer

6 ülkeden yaklaşık 2.200 katılımcı, metalurji endüstrisinin gücünü sergiledi ve makineleri, fabrikaları ve çözümleriyle ileriye dönük dürtüler oluşturdu. Sürdürülebilirlik ve Yapay Zeka, dünyanın önde gelen dört ticaret fuarının on iki sergi salonunda çok tartışılan konulardı.

Küresel ekonomi için zorlu zamanlarda da yatırım, kendiliğinden başarılı iş anlaşmaları ve ilgili tüm taraflar arasındaki canlı bir fikir alışverişi, tüm fuar alanındaki dinamik atmosferi karakterize etti.

Ziyaretçilerin %78'i önümüzdeki iki yıl içinde somut yatırım planlıyor

“Özellikle sürdürülebilir değişim zamanlarında, ileriye dönük bir pazar ortamında gücü göstermek için burada Düsseldorf'ta bulunmak ve sektör oyuncularıyla doğrudan fikir alışverişinde bulunmak her zamanki kadar önemlidir. Uluslararası cazibeleri ve yüksek kaliteli ticaret izleyicileri ile GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST, bunu yapmak için mükemmel fırsatlar sağladı, ”diyor Messe Düsseldorf İcra Direktörü Bernd Jablonowski, ticaret fuarlarının sonuçlarını özetliyor.

GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST, hem katılımcılar hem de ziyaretçiler açısından bir kez daha uluslararası olduklarını kanıtladı: Katılımcı firmaların %76'sı yurt dışından geldi. Ziyaretçiler için bu oran, Asya ve denizaşırı ülkelerden büyük bir pay ile %69 olarak gerçekleşti. "Sonunda ticaret fuarı!" salonlarda sıkça duyulan bir cümleydi, çünkü dört yıl sonra uluslararası toplum yeniden yüz yüze iletişim kurabildi. Bu, sergi salonlarındaki son derece olumlu havanın altını çiziyor.

Messe Düsseldorf Direktörü Malte Seifert, "GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST neredeyse tüm uluslararası pazarı kapsıyor" diyor. Avrupa metalürjisi ve döküm teknolojisine olan talep özellikle denizaşırı ülkelerde ve burada özellikle Hindistan, ABD ve Çin'de yüksektir. Bu aynı zamanda ülkelerin uluslararası sıralamasına da yansımıştır: burada Hindistan ve büyüyen pazarda Türkiye ilk sırada – ardından İtalya, Çin ve Fransa geliyor. “Hem sergicilerin hem de ziyaretçilerin bu yüksek uluslararası katılımı, Bright World of Metals'in başarısının kilit garantisidir ve bu ticaret fuarı dörtlüsü çok benzersizdir. Dünyanın her yerinden metal ve dökümhane profesyonelleri için GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST mutlak bir "zorunluluktur", diye ekliyor Seifert.

Mevcut pazar gelişmeleri, (vasıflı) işgücü eksikliği gibi muazzam zorluklar, Alman şirketlerine özel bir yük getiren son derece yüksek enerji maliyetleri ve aynı zamanda enerji geçişinin getirdiği fırsatlar – Bright'ta öne çıkan çok sayıda baskın konu vardı. Metallerin Dünyası. Örneğin, endüstri için uluslararası düzeyde rekabetçi bir elektrik fiyatı getirilmesi gibi olası çözümler, fuarın ilk gününde endüstrinin önde gelen beyinleri ile Ekonomi ve Sanayi Bakanı Mona Neubaur arasındaki üst düzey bir konuşmada tartışıldı. , Kuzey Ren-Vestfalya'da İklim Koruma ve Enerji. 

Sürdürülebilir bir gelecek için birçok fikir ve trend tema

Bright World of Metals'in sürdürülebilirlik, dijitalleşme, döngüsel ekonomi ve yeni üretim teknolojileri olmak üzere dört ana konuya odaklanması, sergi salonlarındaki ve konferanslar ve birçok ecoMetals formatı gibi yan etkinliklerdeki etkinlikleri belirledi.

Messe Düsseldorf'un ecoMetals kampanyasına yaklaşık 20 metalurji endüstrisi oyuncusu katıldı. 2011'den beri Messe Düsseldorf, enerji yoğun sektörlerin imajını daha fazla sürdürülebilirliğe doğru değiştirmeyi zaten destekledi. GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST'teki katılımcıların yalnızca yenilikçi değil, aynı zamanda giderek daha fazla enerji verimli ve kaynak tasarrufu sağlayan bir şekilde üretim yaptıkları ecoMetals Trails'te canlı olarak deneyimlenebilir.

Yeşil dönüşüm yolundaki fırsatlar ve fırsatlar Salon 9'daki ecoMetals Forum'da da tartışıldı. Forum ilk kez VDMA Metallurgy ve Messe Düsseldorf tarafından büyük bir başarıyla düzenlendi.

Sergi salonlarındaki canlı sahnelerde çok sayıda konferans ve uzman paneline ek olarak, fuarın tüm günlerinde ecoMetals TV stüdyosundan canlı olarak yayınlanan röportajlar, dijital canlı yayınlarla trendlere daha fazla erişim sağladı.

Önde gelen ticaret fuarları GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST'tan oluşan bir sonraki Bright World of Metals 2027'de gündemde olacak; kesin tarihler önümüzdeki birkaç ay içinde açıklanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Vişne Madencilik RePlast Eurasia Fuarı'nda yerini aldı

2 Mayıs 2024 Perşembe

Euro Mine Expo 2024'ün odağında en son yenilikler yer alıyor

28 Şubat 2024 Çarşamba

Minexpo Africa fuarı Doğu Afrika bölgesindeki madencilik sektörünün ilerlemesine katkı sağlıyor

30 Nisan 2024 Salı

Win Eurasia'da ilk kez özel hidrojen salonu yer alacak

2 Kasım 2023 Perşembe

Batı Afrika'nın Öncü İnşaat Fuarı 8. Buluşmaya Hazır

20 Mart 2024 Çarşamba
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun