10.158,63 TRY BIST 100 BIST 100
34,96 EUR EUR EUR
32,29 USD USD USD
4,49 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,90 TRY Faiz Faiz
83,06 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
29,52 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,92 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
113,25 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.472,54 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Bergama Akıllı Site Evleriyle Modern Şehir Görünümüne Kavuşuyor

Almanya'da yaşayan Türk İşadamı Bozan Yılmaz, inşaat sektörü olarak en büyük yatırımı Bergama'ya yapıyor.

Bergama Akıllı Site Evleriyle Modern Şehir Görünümüne Kavuşuyor

 

Etap etap Bergama'ya Avrupa modeli lüks konutlar yapmayı planlayan işadamı Bozan Yılmaz'ın yapacağı konutların ilçeye farklı güzellikler katması bekleniyor.

Almanya'da 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Dewo Gayri Menkul ve İnşaat firmasının sahibi Bozan Yılmaz, inşaat sektörü olarak en büyük yatırımı Bergama'ya yapmayı kararlaştırdı.

Tarihi ve turistik özellikleriyle Ege'nin şirin ilçesi olan Bergama'nın dünyaya açılan bir pencere olduğunu fark eden işadamı Bozan Yılmaz,  inşaat sektöründe yıllardır Almanya'da kazandığı iş deneyimi ve tecrübelerini Bergama'ya kazandırmak amacıyla büyük projeler üreterek dikkat çekmeye başladı. Ve Bergamalı'ya hayallerinin temelini atıyor.

Birçok Avrupa ülkesinde olduğu gibi Bergama'da da yapacağı akıllı site projesiyle inşat sektörüne girdi.

“Bu bölgede eşi benzeri olmayan çok farklı,  son derece modern site evleri inşa edeceğiz” diyen Bozan Yılmaz,  Bergama yatırımlarıyla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı. “İlk etapta yapacağımız modern site evleriyle inşaat sektöründe kendimizi kanıtlayacağız. Burada yapacağımız konutlar bildiğiniz sıradan konutlar olmayacak. Klasik yapı tarzında binalar değil son derce modern, sağlıklı, çok kullanışlı Avrupa standartlarında konutlar üreteceğiz.

İlk etapta Anadolu İmam Hatip Lisesi yakınlarında, tamamı 2.579 m2 arsa üzerine 46 dairelik ve iki iş yerinin yer aldığı büyük bir akıllı site kuruyoruz. Dörtkenarı ihata duvarıyla çevrili son derece modern güvenlik önlemleriyle donatılmış sitenin tamamlanmasıyla 46 adet modern daire tamamlanmış olacak.

Site bünyesinde Fitness Center ile bay ve bayanlar için spor yapma imkanı sağlanırken yürüyüş yolları, oto parkı dinlenmek için kameriyesi olacağı gibi dönüşümlü su parkı gibi özellikler de görsellik kazandıracak.

Dewo Bergama evleri yaşamınıza renk katacak.

Turizmci müteahhit işadamı Bozan Yılmaz ilk etapta gerçekleştireceği akıllı site evlerinde, Bergamalının alım alternatiflerini çoğaltıyor şöyleki bu sitede stüdyo daireler 1+1= 65 m2 , 2+1= 90 m2, 3+1=120 m2, dublex 154 m2 olarak inşa edileceğini açıkladı.

Dewo Bergama Yönetim Kurulu Başkanı Bozan Yılmaz, akıllı site proje danışmanı Suat Alay ve inşaat sorumlusu Sadettin Bulut birlikte görülüyor.

İş adamı Bozan YILMAZ'ın Bergama'ya yatırım yapmasına ön ayak olan proje danışmanı Suat ALAY, sorumuz üzerine projeyi ve iş adamı Bozan YILMAZ ile tanışmasını kısaca şöyle anlattı:

“2009 yılında Avrupa Birliği projeleri kapsamında 7 öğretmen arkadaşla Alman'yaya gittik. Almanya'da ki gurubumuzun tercumanı Murat bey aracılığı ile Bozan YILMAZ Bey'le tanıştık. Bize izzet ve ikramla  beraber Almanya'da ki çalışmalarını yerinde gezdirdi. Almanya dönüşümüzde Bozan Bey'le muhabbetimizi sosyal  medya aracılığı ile devam ettirdik. 2012 yılı başlarında Türkiye'ye yönelik yatırımlar yapma niyetini benimle paylaşınca kendisine Bergama'nın uzun soluklu yatırımlar için çok uygun bir bölge olduğunu ifade ettim. Benden  neler yapılabilir noktasında çalışma yapmamı rica edince önemli bir adım atılmış oldu. Bende kendisine içinde şuan ki projemizin de bulunduğu 7 alternatif proje hazırladım ve Bergama'ya davet ettim. Bu yedi projeden şimdilik inşaat ve kayrak taşı maden ocağı işletmeciliğini hayata geçirdik. Bergamalı hemşerilerimize şu müjdeyi verebilirim. Bergama ciddi yatırımlara şahit olacak. İnşaat projemizin sloganını arzedersem her halde neler yapabileceğimizi anlamış olursunuz dedi.

Kaynak: Bergama Pazarı 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

BPISC, yeni bir demir cevheri işleme tesisi kuruyor

16 Mayıs 2024 Perşembe

Voestalpine, Mercedes-Benz ve TSR için yeşil çelik üretecek

16 Mayıs 2024 Perşembe

Vida ve cıvata gibi metal eşya ithalatına gözetim uygulaması getirildi

16 Mayıs 2024 Perşembe

H2 Green Steel, dört yeni proje ile büyümeyi hedefliyor

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Binghatti, Dubai'de çelik üretim tesisini satın alarak portföyünü genişletiyor

14 Mayıs 2024 Salı
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun