9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
88,74 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,59 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.435,16 TRY Altın(gr) Altın(gr)

TEPE-MESA'dan Duyarlı Kampanya

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA da, Emlak Konut GYO’nun hayata geçirdiği 0.70 faiz ve 120 ay vadeli konut satış kampanyasına katıldı. “Gücümüzü ülkemizden alıyoruz” diyen TEPE-MESA ortaklığı, kampanyaya Park MOZAİK projesiyle dahil oldu.

TEPE-MESA'dan Duyarlı Kampanya

Emlak Konut GYO’nun yüklenicileriyle gayrimenkul sektörünü canlandırmak ve ekonomiye katkı sunmak için başlattığı yüzde 20 peşin 0.70 faiz oranı, 120 ay vadeli satış kampanyasına TEPE-MESA ortaklığı da dahil oldu. 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanya “Gücümüzü ülkemizden alıyoruz” sloganıyla hayata geçti. TEPE-MESA ortaklığıyla inşa edilen Park MOZAİK projesi ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine avantajlı kampanya olanakları ile sunuldu.
TEPE Genel Müdür Yardımcısı Murat Ankara ile MESA Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu kampanyaya ilişkin yaptıkları ortak açıklamada “Hep daha ileri giden ülkemizin geleceği çok daha aydınlık, çok daha güçlü olacak. TEPE ve MESA olarak bütün enerjimiz ve gücümüz bu inancımızdan geliyor. Bu benzersiz fırsatlarla Park MOZAİK kampanyasına başlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

TEPE- MESA gücü: Park MOZAİK

Türkiye’nin iki prestijli markası TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK; yemyeşil peyzajı, çok renkli tasarımı ile konforlu, keyifli ve farklı yaşam olanaklarını birarada sunan benzersiz konsepti ile fark yaratıyor.

Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen Park MOZAİK’te 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede yeralan daireler, panoramik kent manzarasının yanısıra oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzlarıyla buluşma fırsatı sunuyor. Başkentin en renkli projesi Park MOZAİK’te, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 alternatiflerden oluşan, ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan toplam 885 daire bulunuyor. Park MOZAİK’te konutlar 680.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

TEPE-MESA ortaklığının güçlü simgesi Park MOZAİK, kalitenin yeşil ve konforla birleşerek kişisel hayatlara ve şehir yaşamına uyum sağlamasına ideal örnek bir proje.

Gayrimenkulün iki güçlü yapısı; Tepe ile Mesa, Park MOZAİK’te bu gücün farkını da ortaya koyuyorlar. Park MOZAİK ile ilgili detaylı bilgiye www.tepemesa.com adresinden ulaşılabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun