9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
89,50 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,20 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,58 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.438,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Schneider Electric ekosistemi dijitalleşmede hızla ve güvenle ilerlemeyi mümkün kılıyor

Schneider Electric ekosistemi, güçlü iş ortakları ağı ile komplike dijitalleşme ihtiyaçlarına yalın, esnek ve akıllı çözümler sunuyor...

Schneider Electric ekosistemi dijitalleşmede hızla ve güvenle ilerlemeyi mümkün kılıyor

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, COVID-19 küresel salgını ile birlikte artan IT ve dijital teknoloji ihtiyaçlarının karşılanmasında geniş çaplı ekosistemlerin ve iş birliklerinin önemini vurguluyor. Dünyanın en güçlü ekosistemlerinden birine liderlik eden Schneider Electric, bu sayede iş ortaklarının her ölçekteki ihtiyaçlarını karşılayacak bir uzman ağına sahip.

Bu kapsamda sunulan hizmetlerden biri uçtan uca veri merkezi yönetimi. Schneider Electric ve kanal ortakları, müşterilerini veri merkezi yaşam döngüsü boyunca tasarımdan bakım ve yükseltmeye kadar uzanan bir ölçekte, kesintisiz güvenilirlik ve çalışma süresi sağlayacak şekilde ve uzaktan izleme özelliği ile destekliyor.

Ayrıca veri merkezlerinin geleceğe hazır, verimli ve esnek olmalarını sağlamak için otomasyon ve Yapay Zeka (AI) alanında şirket içi ekiplerin kısıtlı olduğu durumlarda müşteriler, Schneider Electric'in güvenilir uzmanlığından yararlanıyor. Yetenek açığının büyük bir kısmı, bu ekosisteme katılarak gideriliyor.

EcoStruxure IT kullanımı ile de müşteriler, fiziksel ekipmanların ve buna bağlı cihazların durumunu izlemek için ortaklar ve hizmet büroları ile iş birliği yapabiliyor. Veri ve analizlerin kullanımı sayesinde servis işlemleri, kesinti süresini en aza indirecek veya azaltacak şekilde planlanarak potansiyel ekipman arızalarının maddi kayıplara yol açmasının ve itibarı olumsuz etkilemesinin önüne geçiliyor.

Tüm bunlarla birlikte müşterilerin IT alanlarını hızla ve öngörülebilir performansla büyütmelerine olanak tanıyan standartlaştırılmış kanal dostu bir çözüm sağlamak üzere geliştirilen APC InfrastruXure bu ekosistemde yer alıyor.

Müşterilerinin tüm dijitalleşme ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere bu uluslararası iş birliği ağını sürekli olarak geliştirdiklerini belirten Schneider Electric Güvenlilir Güç İş Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Natalya Makarochkina: “Cisco, IBM, Dell EMC, HPE ve Lenovo'dan Microsoft, VMWare, Inspur, NetApp, Nutanix, Scale Computing, Hirschmann ve StorMagic'e kadar, dünyanın en etkili teknoloji şirketleri stratejik ortaklarımız arasında yer alıyor. Bu ortaklıklar sayesinde, 100’ü aşkın ülkede müşterilerimizin zorlu ve komplike ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir arada, sorunsuz bir şekilde çalışan çözümler geliştiriyoruz. Müşterilerimiz, küresel çaplı bir ortaklık ağı ve deneyimli sistem entegratörleri, distribütörleri, bayileri ve kanal ortaklarıyla destekleneceğinden emin olarak, çok sayıdaki seçenek içinden tercih ettikleri tedarikçiler ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Böylece müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuklarında hızla ve güvenle ilerlemelerine hizmet ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Tata Steel, elektrik ark ocağı inşası için yatırım kararı aldı

26 Nisan 2024 Cuma

BMZ 2024 yılının ilk çeyreğinde yaklaşık 530 bin ton çelik üretti

26 Nisan 2024 Cuma

Shenfeng Mısır'da fabrika kurarak ekonomik bağları güçlendirecek

24 Nisan 2024 Çarşamba

GravitHy ve EDF elektrik tedariki için anlaşma imzaladı

22 Nisan 2024 Pazartesi

Japon şirketleri Çin endişeleri artarken odaklarını ABD'ye kaydırıyor

20 Nisan 2024 Cumartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun