9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
89,50 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,20 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,58 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.438,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul Dopdolu Etkinlikleri ile Yapı Sektörüne İlham İnşa Ediyor

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlıyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul Dopdolu Etkinlikleri ile Yapı Sektörüne İlham İnşa Ediyor

Mimarlık, teknoloji, sürdürülebilirlik ve yapı malzemeleri konularında derinlemesine bilgiye sahip olan isimler rehberliğinde şekillenen oturumlarla, sektördeki güncel konular ve geleceğe dair yenilikçi vizyonlar yapı dünyasına ışık tutacak.

17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 46’ncısı gerçekleşecek olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul; Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük, dünyada ise beş büyük yapı fuarından biri olma özelliğini taşıyor.

Hem yerel hem de yabancı katılımcıları bir araya getiren önemli bir uluslararası platform görevi görerek ziyaretçilerini cezbeden fuar, yeni iş birliklerinin kurulmasında da büyük rol oynuyor.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul %50 devlet desteği ile 46 yıllık temelini daha da sağlamlaştırıyor. Almanya, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, İtalya, Rusya, Avusturya ve Çin’den yüzlerce katılımcıyı ağırlayacak olan fuar bu yıl %50 devlet teşviği ile destekleniyor. Bölgedeki en etkili iş platformu olmasının yanı sıra, Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini de taşıyan Turkeybuild İstanbul, 60’tan fazla ülkeden 400’ün üzerinde VIP satın almacıya da ev sahipliği yapacak.

Turkeybuild İstanbul 2024: İnovasyon ve İş Birliği Dolu Bir Etkinlik Programı

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2024, bu yıl mimarlık dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek heyecan verici bir etkinlik programına ev sahipliği yapacak. Sektörde tanınmış ve başarılı projelere imza atmış mimarlarla iş birliği içinde tasarlanan bu program, inşaat sektörünün geleceğine ışık tutacak.

Her gün farklı bir temanın ele alınacağı fuarın ilk gününde, “Kutunun Dışında” buluşmalarıyla, İnşaat sektöründe sıra dışı fikirleri ve yenilikçi malzemeleri gündeme taşıyarak iş birlikleri ve sektörde güçlü bağlantılar kurmayı amaçlıyor.

18 Nisan Perşembe- Tasarla Türet, Yapay Zeka ile Üret! teması ile İnşaat sektörünün geleceğine yön verecek olan önemli konulara odaklanılacak. Tasarımın evrimi, teknoloji ve yapay zeka ile ilgili yenilikler ele alınırken ve ziyaretçilere inovasyon ve teknolojinin inşaat sektöründeki dönüştürücü etkisini keşfetme fırsatı sunulacak.

19 Nisan Cuma- Yeşilin Ötesinde oturumu ile sektörde sürdürülebilirliğin önemine vurgu yapılacak. Çevresel etki odaklı tasarım ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri değerlendirilirken, yeşilin ötesindeki konular arasında çevre dostu uygulamalar, topluma duyarlı projeler, net sıfır hedefli uygulamalar, karbon ayak izini azaltan malzemeler ve sürdürülebilir mimari çözümler gündeme gelecek. Ziyaretçiler, yeşil yaklaşımların ötesinde, sektörde nasıl pozitif bir etki yaratılacağını keşfetme şansına sahip olacak.

20 Nisan Cumartesi- Mimari İletişimin DNA’sı söyleşilerinde yapı sektöründe iletişim ve pazarlama dünyası mercek altına alınırken, sosyal medyada mimarlara ulaşmanın kodları, yeni dünya düzeninde işverenlerle kontak kurmanın ipuçları ve piyasadaki rekabet ortamında hayatta kalmak için stratejiler gibi dikkat çeken başlıklar ele alınacak.

Ayrıca fuar kapsamında Altın Mıknatıs "Stant Tasarımı Ödülleri" ile markalar ve ürünlerini sürdürülebilir ve yenilikçi bir şekilde tanıtan katılımcılar ödüllendirilecek. Yapı Master Class ile mimarlar eşliğinde etkileşimli bir fuar deneyimi sunulacak ve Yapı Tech Garage'da yeni girişimciler inovatif ürünlerini sergileme fırsatı bulacaklar.

İKSD İş birliğiyle Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2024'te Özel İskele-Kalıp Salonu!
İKSD ve ICA Build Fuarcılık A.Ş. iş birliğiyle, bu yılki Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2024 fuarında İskele Kalıp firmalarına özel bir salon oluşturuluyor. ICA Build Fuarcılık A.Ş. ve İKSD arasında yapılan bu iş birliği anlaşması ile fuara katılan firmaların daha fazla etkileşim yaratması amaçlanıyor. İskele-Kalıp Sanayicileri Derneği üye firmalarının da yer alacağı bu özel salon ile katılımcılar ürünlerini sergileme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı bulacak.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun