10.871,48 TRY BIST 100 BIST 100
4,58 CNY CNY CNY
33,02 USD USD USD
35,84 EUR EUR EUR
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,28 TRY Faiz Faiz
82,44 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,89 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,13 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
99,08 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.524,70 TRY Altın(gr) Altın(gr)

UK Metals Expo 2024 Eylül ayında NEC Birmingham'da: Metal üreticileri ve mühendisler için mutlak katılım bekleniyor

UK Metals Expo'ya (www.ukmetalsexpo.com) kısa bir zaman kaldı. Bu etkinlik ile, 11 ve 12 Eylül 2024 tarihlerinde NEC Birmingham'da tüm metal tedarik zincirini imalat ve mühendislik camiasıyla bir araya gelecek.

UK Metals Expo 2024 Eylül ayında NEC Birmingham'da: Metal üreticileri ve mühendisler için mutlak katılım bekleniyor

Metal sektörü için küresel pazar yeri

UK Metals Expo, 2022'deki lansmanından bu yana üç kat büyüdü. İmalatçılar, stokçular, araştırmacılar, üretim uzmanları, satın alma uzmanları, temsilciler, mühendisler, işletme sahipleri, üreticiler ve teknik ve operasyonel profesyonellerden oluşan ve sürekli büyüyen bir topluluğu tek bir çatı altında buluşuyor.

Bağlantılar kurularak küresel bir şirket ağından çığır açan teknolojileri ve benzeri görülmemiş metal ürün, hizmet ve makine yelpazesi keşfedilecek.

Bu yıl, 300'den fazla katılımcı ve 2023'e kıyasla uluslararası katılımcı sayısında %180'lik artışla UK Metals Expo 2024, fuar alanını gerçek anlamda küresel bir pazara dönüştürüyor. Katılımcıların çoğu İngiltere merkezli olsa da, Hindistan, İtalya, ABD ve Kanada'dan çeşitli şirketlerin yanı sıra Almanya, Türkiye ve Çin'den tanınmış firmalar da görülecek. Bu yıl Tayvan, Vietnam ve Ukrayna'dan şirketleri de ağırlanacak.
Bu küresel etki, daha geniş bir uzman yelpazesiyle ağ kurmak, farklı teknolojileri keşfetmek, yeni trendler hakkında bilgi edinmek ve dünyanın dört bir yanından tedarik zincirinizin dayanıklılığını artırmak için eşsiz bir fırsat sunuyor.
UK Metals Expo'da, proje sorunlarınızı ele alacak ve size özel çözümler sunacak tavsiyeler, teknik uzmanlık ve ticari teklifler bulabilirsiniz. Tata Steel, British Steel, ArcelorMittal, Smiths, Van Leeuwen, Acerinox, AMEG (Amari Metals Group), Marcegaglia, Outokumpu, Swiss Steel, Jacquet Metal, Kocaer, Kasto, Voss ve Voestalpine gibi yüzlerce lider tedarikçi ile doğrudan tanışma fırsatı yakalanacak.
Bunlar buzdağının sadece görünen kısmı! Tam liste için web sitemizi kontrol edin.

Sektörde yenilik ve dönüşüm için heyecan verici bir zaman!

İngiltere sadece sanayi devriminin doğduğu yer değil, aynı zamanda endüstrinin bir sonraki bölümünün yazıldığı yer olarak nitelendiriliyor. Konuşmacı programı, en önemli gelişmeleri ele alan bugüne kadarki en geniş kapsamlı program olacak.
Fuar alanında 4 salonda 100'den fazla uygulayıcının katılacağı bir seminer programı yer alacak. İnovasyon, teknoloji, tedarik yönetimi, döngüsellik ve sürdürülebilirlik konularının ön plana çıkacağı seminerlerde, İngiltere'nin endüstriyi karbonsuzlaştırmak ve Net Sıfır emisyona ulaşmak için yüksek fırınlardan Elektrik Ark Fırınlarına (EAF) geçişi gibi konulara yoğunlaşılacak.
Sektörün gelecekteki yönü hakkında değerli bilgiler sunan bu seminerler, halihazırda kullanımda olan yenilikleri ortaya çıkaracak, hızlı değişimleri vurgulayacak ve yeni iş fırsatlarını gözler önüne serecek. Bu dönemde metal sektöründe inovasyon ve dönüşüm için son derece önemli adımlar atılırken, İngiltere'nin tedarik zinciri için de önemli sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Konuşmacı programından detaylar
1. Gün Açılış Konuşması ile başlayacak, ardından panel tartışmaları ve ilgi çekici oturumlar gerçekleştirilecektir. Etkinlikte Sınırda Karbon Ayarlama Mekanizması (CBAM), dijital mevzuat, kritik minerallerin tedariki, hammadde fiyatlarının tahmin edilmesi, otomasyon, yeniden üretim, yeniden kullanım ve en iyi geri dönüşüm uygulamaları gibi bir dizi konu ele alınacaktır.
1. ve 2. Günlerde Tata Steel, Liberty Steel, British Steel ve Celsa'dan sektör liderleri Birleşik Krallık'ın yüksek fırınlardan elektrik ark fırınlarına geçişini tartışacak, yol haritasını açıklayacak, efsaneleri ortadan kaldıracak ve onlarca yıl önce geçiş yapanların deneyimlerini paylaşacak.
12 Eylül'deki 2. Gün, “Hurdadan Alüminyum Üretimi” konusuna odaklanarak ivmeyi devam ettirecek.
BCAST, Volvo Cars ve Frog Bikes, en son araştırma bulgularını, mevcut ticari uygulamaları ve önümüzdeki ölçeklenebilirlik zorluklarını inceleyerek büyüleyici bilgiler sunacaklar.
İkinci günün en önemli etkinliklerinden biri olan “Fon Sağlayıcılarla Tanışın” ağ oluşturma oturumu, yatırım arayan şirketler ve projeler için etkili girişimleri desteklemeye istekli fon sağlayıcılarla doğrudan iletişim kurmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Innovate UK, NatWest, ATI, Zinc VC, APC ve Scottish Enterprise gibi önemli kurumların temsilcileriyle katılımcılar, fon sağlayıcıların ne aradığına dair değerli bilgiler edinecek ve önerilerini etkili bir şekilde nasıl sunacaklarını öğrenecekler.

Yoğun talep üzerine geri dönen 12 Eylül'deki İnşaat Günü, sektör liderlerine sürdürülebilir inşaatta metallerin yenilikçi kullanımını keşfetmeleri için bir platform sunuyor. Birleşik Krallık'ın 2050 yılına kadar net sıfır emisyon hedefine ulaşabilmesi için tahmini 29 milyon evin düşük karbonlu çözümlerle güçlendirilmesi gerektiğinden, İnşaat Günü önemli iş fırsatları sunacak. Etkinliğin bir bölümünde, hem mevcut hem de yeni teslimat ortaklarına açık, güçlendirme için yeni bir sistem ve pazarın lansmanı yapılacak. Konular arasında hafif yapılar, düşük karbonlu iyileştirmeler, modüler bina sistemleri ve saha dışı imalat yer alacak. İnşaat Günü, artan inşaat maliyetlerini ele almayı amaçlıyor.

Tam konferans gündemi, katılımcı listesi ve kat planı için ve ücretsiz yaka kartınızı almak için lütfen www.ukmetalsexpo.com adresini ziyaret edin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın
SteelRadar Insight - Sayı 1 (Haziran 2024)

En çok okunan haberler

2. EMEA Yeşil Çelik Zirvesi 2024 Almanya'da gerçekleşecek

31 Mayıs 2024 Cuma

3. Çin Yeşil Çelik Zirvesi'nde Enerji Tasarrufu, Karbon Azaltımı ve Yeşil Kalkınma” başlıkları yer alacak

10 Mayıs 2024 Cuma

Global Stainless Steel Expo Africa paslanmaz çelik sektörünü buluşturacak

24 Temmuz 2024 Çarşamba

bauma CHINA 2024 Şanghay'a geri dönüyor!

23 Temmuz 2024 Salı

Made in Steel 2025: Çelik sektörü geleceği şekillendiriyor!

26 Şubat 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun