9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
89,50 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,20 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,58 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.438,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Türkiye çelik pazarı, Hindistan’ın ilgisini üzerine topluyor

Hindistan menşeli Global Seamless şirketi, 24-27 Mayıs tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Tube&Steel fuarı ile kendisini Türkiye pazarına tanıttı. Türkiye firmaları ile daha fazla iş birliği yapmayı hedefleyen şirket, Hindistan’ın önemli bir dikişsiz boru üreticisi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Türkiye çelik pazarı, Hindistan’ın ilgisini üzerine topluyor

Global Seamless hakkında:

Batı Bengal, Kolkata'dan yaklaşık 65 KM uzaklıkta, Bagnan'da bulunan profesyonel bir değirmendir. Ortalama 36 yıllık toplam endüstri deneyimine sahip deneyimli teknokratlardan oluşmaktadır. Dikişsiz tüpler ve boru endüstrisine ilişkin derin alan bilgisi sayesinde en dikkate değer mekanik dikişsiz boru üreticilerinden biridir.

Bağnan'daki dikişsiz boru fabrikası 3.00.000 fit kareye yayılmıştır. Bu kadar büyük bir fabrika alanına sahip olmak ,aynı birime entegre edilmiş sıcak işlenmiş, sıcak delinmiş ve soğuk çekilmiş endüstriyel dikişsiz boru ve boru üretim proseslerine sahip olma avantajını sağlamaktadır. GSTP (HFS) Pvt. Ltd ve Global Dikişsiz Tüpler ve Borular Pvt. Ltd aynı yerleşkede yer almaktadır ve toplam yıllık kapasitesi 24000 MT'nun üzerindedir. Stratejik bir konuma sahip fabrika, iki ana limana – Kolkata ve Haldia – yakındır ve bu, ürünlerin nakliyesini kolay ve uygun maliyetli hale getirmektedir.

Bağnan'da bulunan üretim tesisinde ise  planlamadan uygulama aşamalarına kadar tüm süreci hassasiyetle yürütülür. En gelişmiş MPM sürekli haddehaneye ve Bright tavlama fırını, soğuk haddehane, Elongtor boyutlandırma sürekli sıcak haddehane, soğuk çekme makinesi, Eddy Current ve Ultrasonik test NDT makineleri gibi ve diğer son teknoloji ekipmanlardan olan; tam otomatik hidrostatik test cihazı, çekme tezgahları ve boru işleme ekipmanı. Bu kadar geniş bir ekipman yelpazesi, deniz boruları, hat boruları, mekanik ve otomobil boruları, işleme boruları, yüksek basınçlı kazan boruları, yüksek mukavemetli petrol boru hatları ve petrol makine parçaları üretilmesini sağlıyor.

Global Seamless şirketinin, ana ürünü dikişsiz çelik boru ve tüplerdir. Dikişsiz boru fabrikasında, OD 10mm'den 168.3mm'ye, WT 0.89mm'den 14mm'ye kadar değişen, küçük çaplı endüstriyel dikişsiz boruların neredeyse tüm boyutlarını kapsayan bir üretim ağı vardır. Bunun haricinde soğuk çekilmiş dikişsiz (CDS) borular OD 26,7 mm – 88,9 mm, WT 3 mm – 15 mm ve sıcak işlenmiş dikişsiz (HFS) borular  bulunmaktadır.  Üretilen boru ve tüplerin maksimum uzunluğu 12,8 metredir. Paslanmaz çeliğin yanı sıra soğuk çekilmiş karbon çeliği dikişsiz borular da üretilir. Deneyimli bir dikişsiz boru şirketi olan Global Seamless, ASTM, GB, JIS, DIN ve diğer spesifikasyonlar ve standartlara uygun dikişsiz borular ve borular üretebilmektedir.. Tüm ürünler genel olarak;  metalurji, kimya, makine, inşaat, kömür ve gaz, petrol, elektrik ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun