9.645,02 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,77 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,56 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,29 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,45 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
113,31 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.437,60 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Sevilla Kekliktepe Villaları Urla’da Yükseliyor! 990 Bin Euro!

Bugüne kadar bir çok sektörde faaliyet gösteren Sevkon Gayrimenkul İzmir Urla Kekliktepe’de bir villa projesine imza atıyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları Urla’da Yükseliyor! 990 Bin Euro!

Sevkon Gayrimenkul İzmir Urla Kekliktepe’de bir villa projesine imza atıyor. Sevkon Gayrimenkul, İzmir Urla’da hayata geçirdiği muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe projesi ile lüks ve doğal yaşam anlayışına yeni bir boyut getiriyor. Sevilla Kekliktepe Villaları 32 villadan meydana geliyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları bu sabah düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıya Sevkon Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Nuri Sevil katıldı.

Doğa dostu villa

Ortalama 1500-3000 metrekarelik net bahçe alanlarına sahip villalardan oluşan Sevilla Kekliktepe Villaları projesi doğa dostu konsepti ile yükseliyor.
Sevilla Kekliktepe Villaları’nda yer alan konutlar 990 bin euro ile 1 milyon 590 bin euro arasında farklılık gösteriyor.

İçinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon villa seçeneklerinin bulunduğu Sevilla Kekliktepe Villaları’nda yürüyüş, bisiklet, egzersiz, tenis, basketbol, fıtness, sosyal kulüp, çocuk oyun alanlan, cep park, restaurant, kişiye özel yüzme havuzları, organik tarım ve özel peyzaj alanlarının yanı sıra açıkhava sineması da bulunuyor.

Kişiye özel peyzaj uygulaması

Sevil, “Ortak alanların dışında da kişiye özel peyzaj uygulaması yapacağız. Sevilla Kekliktepe projesinde yeşilin içinde, yeşille bütünleşik iç mekanlar ferahlık algısını oluştururken, giriş katlardaki iç bahçelerle ve iç alanlarda da yeşil algısını devam ettirecek şekilde bir bütünlük sunacağız. Bu şekilde ‘doğanın içe yansıması’ ve ‘iç-dış bütünlüğünü’ sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Sevilla Kekliktepe Villaları, şehir merkezine 38 km, en gözde tatil beldesi Çeşrne’ye 42 km ve havaalanına sadece 55 km mesafede bulunuyor.

Kulüp mantığıyla ilerlenecek

Sevilla Kekliktepe Villaları’nda, villa sahipleri Ramada Plaza İzmir ve halen yapımı süren Alaçatı Resort, Ayvalık Cunda ve Bodrum Mazı otellerinin de VIP müşterisi olarak tüm hizmetlerden ayrıcalıklı olarak faydalanma imkanı bulacak. Kulüp mantığıyla birbirleri ile baglantılı otel-konut hizmet kurgusu sunan proje bu anlamda da lüks konut piyasasında fark yaratmayı hedefliyor. Sevilla Kekliktepe’de villa sahiplerine tüm organizasyonel ihtiyaçlarında çözümler, tamir, bakım ve onarım hizmetlerinin yanı sıra, temizlik servisi, güvenlik, seyahat planlamadan uçak kiralamaya varan geniş bir yelpaze ile hizmet veriliyor. Ayrıca Ramada otellerinde rezervasyon önceligi, free room upgrade, yiyecek ve içecekte özel indirim gibi ayrıcalıklar ile birlikte yepyeni bir yaşam tarzı sunuluyor.

Proje kapsamında aidatların metrekare başına ortalama 3 euro gibi fiyattan çıkacağını yani 700 euro ile 1200 euro aralığında olması planlandığını belirten Sevil, otel hizmetlerinden yararlanacak kişilerin aidat dışında ücretlerini kendileri ödeyerek yararlanabileceklerini belirtti.

kaynak : haber yapı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun