9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
34,72 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
4,52 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,97 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Sedimega’dan İzmir’e değer katan projeler

Sedimega İnşaat’ın İzmir Kemalpaşa’da yer alan Loft Albero Country Club projesi tüm hızıyla devam ederken Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, geldikleri noktayı değerlendirdi.

Sedimega’dan İzmir’e değer katan projeler

Sedimega İnşaat, Ağustos 2020’de yapımına başladığı ve tamamlanma aşamasında olan Loft Albero Country Club projesinin yanı sıra çok yakında yeni projelerin de müjdesini vermeye hazırlanıyor. Öncelikle Loft Albero Country Club’ta geldikleri nokta hakkında bilgi veren Avcı, “Sona yaklaştığımız projemiz, şehire 15 dakika mesafede hem doğayla iç içe bir yaşamı hem de şehrin konforunu barındırıyor. 110 dönümlük projemizin içinde; 10bin m2’lik alanda atlı spor kulübü, 3 bin m2’lik ekolojik tarım alanı, 300 m2’lik sera, 640 m2’lik özel yapım gölet, 2 tenis kortu, 1 basketbol sahası, 1 doğal çim futbol sahası, fitness salonu, koşu ve yürüyüş parkuru, 200 m2 açık yüzme havuzu ve 100 m2 komple cam ile kaplı termal havuz, çocuk parkı, piknik alanları, kreş, sanat atölyesi, restoranlar, kafeler, alışveriş merkezi, otopark, 7/24 güvenlik ve kamera kayıt sistemi gibi ihtiyaçlara da cevap veriyoruz. 3+1’den başlayıp 6+1’e kadar farklı metrekarelerde, özel müstakil havuz, özel sauna ve özel hamam seçenekleri de sunduğumuz villalarımızı akıllı ev teknolojisiyle donattık. Bununla birlikte doğalgazlı yerden ısıtma ve şömine keyfini yaşayabileceğiniz villalarımızı yaz kış yaşanabilir şekilde tasarladık. 5,5 metre tavan ve loft pencere gibi ayrıcalıklı detaylarla gün ışığından maksimum faydalanarak sürdürülebilir ferah mekanlar oluştururken, sokak silüeti yaratarak eski komşulukları, eski sokak oluşumunu yeniden canlandırıyoruz. Biz Loft Albero Country Club ile doğal yaşam arzulayanlara sadece bahçeli bir ev değil; şehire 15 dakika mesafede sakin, aynı zamanda evlerine yürüme mesafesinde birçok sosyal aktivite içinde yer alabilecekleri, türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yaşam merkezi sunuyoruz. Proje alanımız içinde yer alan 60 yıllık çam ağaçlarını koruyarak, çalışmalarımızı doğa ve çevreye saygılı şekilde tamamlamaya özen gösteriyoruz. Loft Albero Country Club’ta her güne, ekolojik tarım alanımızda yetişen ve yönetim tarafından kapınıza bırakılan organik ürünlerle başlar, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürebilirsiniz” dedi.

Loft Albero Country Club’a olan yoğun talebin ardından İzmir’de benzer projelerin çoğaldığına dikkat çeken Avcı, Sedimega için doğal yaşam konseptinin bahçeli ev inşa etmekten ibaret olmadığını ve bütünsel bir tasarımla ‘yaşam merkezi’ inşa ettiklerini vurguladı.

“Pandemi Deneyimi Bizi Yeni Fikirler Üretmeye Yöneltti”

Covid-19’un hayatımıza getirdiği en büyük değişikliklerden birinin sosyal mesafe olduğunu hatırlatan Avcı, “Aşılama çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte normale dönmeye hazırlansak da hepimiz bir süre daha sosyal mesafeyi korumak zorundayız. Pandemi bize, sağlığın tüm hayatımızı nasıl etkilediğini ve yaşadığımız mekanların ne kadar önemli olduğunu ve yeni pandemilere hazırlıklı olmamız gerektiğini öğretti. 1,5 yıldır zamanımızın çoğunluğunu evlerimizde geçirmek zorunda kaldık. Bir balkonun, bir terasın, bir bahçenin, fazladan bir odanın, hatta birkaç metre karenin bile öneminin farkına vardık. Bahçeli evlere olan talebin arttığı bir dönemde çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi, projemize olan yoğun taleple gördük ve görmeye devam ediyoruz. Aşılanmaya ve normalleşmeye rağmen pandemi deneyiminin hayatımızın her alanındaki etkisi hayli uzun sürecek. Sosyal medya kullanımının arttığı günümüzde insanların tasarımlarla ilgili çok fazla alternatif görmeleri, fikirlerin paylaşımlara açık tutulması, mimari tasarım ve dekorasyon anlamında bize çok fayda sağladı. Sedimega olarak, Loft Albero Country Club dışında yeni projelerimizi tasarlarken bu gerçeği göz ardı etmiyor, mekanda ve çevresinde en sağlıklı ve yenilikçi çözümlere odaklanıyoruz. Loft Albero Country Club’ın yanı sıra çok yakında start vereceğimiz yeni projelerimizi de buna göre şekillendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe

Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 7,3 arttı

18 Eylül 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun