10,319.96 TRY BIST 100 BIST 100
34.99 EUR EUR EUR
32.25 USD USD USD
4.49 CNY CNY CNY
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42.53 TRY Interest Interest
83.58 USD Fossil Oil Fossil Oil
29.64 USD Silver Silver
4.91 USD Copper Copper
117.33 USD Iron Ore Iron Ore
382.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,467.82 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Schneider Electric Standında Yenilikçi Çözümler Ve Teknoloji Gösterisi

Enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, Türkiye ve Avrasya Bölgesi’nde imalat endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan WIN Otomasyon 2013 Fuarı’na katıldı.

Schneider Electric Standında  Yenilikçi Çözümler Ve Teknoloji Gösterisi

 

Schneider Electric fuarda, gerçek makineler ve otomasyon sistemlerinin sergilendiği anlatım alanında Endüstriyel Tesis Çözümleri, Makine Çözümleri, Yeni Ürünler ve Enerji Üniversitesi Cafe olmak üzere dört ana bölümle yer aldı.

 Schneider Electric’in örnek sistemlerini kurduğu standında, makinelerin çalışma mantığını detaylı bir şekilde gösteren demolar ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

 Enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, imalat endüstrisinin en yeni ürün ve hizmetlerinin profesyonel ziyaretçilere sunulduğu ve bu yıl 21-24 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen WIN Fuarı’na katıldı.

 Schneider Electric fuarda; Endüstriyel Tesis Çözümleri, Makina Çözümleri, Yeni ürünler ve Enerji Üniversitesi Cafe olmak üzere dört ana bölümle yer alarak, yeni makine kontrol,proses ve enerji kontrol sistemlerini tanıttı.

 Schneider Electric’in üstün robot teknolojisi büyük ilgi gördü

 Schneider Electric’in fuarda tanıttığı sistemler arasında yer alan Proses, Gıda ve Paketleme uygulamalarında Schneider Electric Robotları’nın ve real time SERCOSIII haberleşme sisteminin kullanıldığı PacDrive3 Delta Robot’lu ‘Tic-Tac-Toe’ makinesi büyük ilgi gördü.

 Makine otomasyonunda dünyada 100.000’den fazla makine referansı ve özellikleriyle yeni bir dönemi başlatan SoMachine OEM yazılım platformu ziyaretçilere uygulama ile tanıtıldı.

 Ayrıca nerede olursanız olun Schneider Electric ile operatör panelinizi iOS ve Android işletim sisteminizden kontrol etmenizi sağlayan akıllı telefon veya tablet PC üzerinden izlenebilir veya kontrol edilebilir paneller ve yeni motion kontrolörle basit CNC uygulamalarının CANmotion haberleşmesi üzerinden 3 eksen senkronizasyonu da fuar katılımcı ve ziyaretçilerinin bilgisine sunuldu.

 Enerji uzmanı Schneider Electric’ten enerji dostu ürünler

Schneider Electric’in enerji alanındaki uzmanlığıyla geliştirdiği sınıfının en küçük boyutlarına sahip, 0.75kW’tan başlayıp 2.400kW’a kadar uzanan serisiyle, 1.200kW 690V IP54 ATV61 hız kontrol sistemi ve 10kV 16000 kVA’ ya kadar ortagerilim sürücü çözümleri, Yeni Proses ve Enerji Kontrol Sistemleri Standı’nda yer aldı. Fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği stantta ayrıca;çimento, maden, mineral, su, atıksu arıtma, endüstriyel proses makineleri ve enerji santrallerinde kullanılan motor hız kontrol çözümleri tanıtıldı.

 TeSys T ve TeSys U Akıllı Motor Yol Verme ve Koruma Sistemleri, Enerji Analizörü kullanmaya ihtiyaç bırakmayan ve şalterler üzerinden enerji izlemenin sergilendiği Micrologic Enerji İzleme ve Kontrol Sistemi demosu ve 4000A’lik yeni teknolojiye sahip Linergy Evolution bara sistemlerinin de tanıtıldığı stantlarıyla Schneider Electric, WIN Fuarı’nın en dikkat çeken katılımcılarından biri oldu.

 

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

Chinese automakers BYD and Chery in advanced talks for EV plants in Türkiye

Friday, May 17, 2024

Thyssenkrupp narrows losses and adapts to market challenges in Q2 2024

Friday, May 17, 2024

Talaat Moustafa Group unveils ambitious ‘Benan City’ project in Riyadh

Friday, May 17, 2024

German iron ore prices continue to decrease

Friday, May 17, 2024

BPISC is constructing a new iron ore processing plant

Thursday, May 16, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now