10,319.96 TRY BIST 100 BIST 100
34.99 EUR EUR EUR
32.25 USD USD USD
4.49 CNY CNY CNY
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42.53 TRY Interest Interest
83.58 USD Fossil Oil Fossil Oil
29.64 USD Silver Silver
4.91 USD Copper Copper
117.33 USD Iron Ore Iron Ore
382.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,467.82 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Polisan Yalıtım Sistemleri 20 Bin Binayı Mantoladı!

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

Polisan Yalıtım Sistemleri 20 Bin Binayı Mantoladı!

“Polisan Yalıtım Sistemleri” markası ile yalıtım pazarında 2008 yılından bu yana her sene pazarını büyütmeye devam eden Polisan, 8 yılda yaklaşık 20.000 binayı Exelans Enerji ürün ve hizmet kalitesiyle tanıştırarak450 milyon TL enerji tasarrufu sağladı.

Polisan Boya A.Ş’nin üretim ve kalite kontrol standartlarına uygun olarak üretilen Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Levhaları ve paket sistemleri zaman içerisinde teknik değerlerini kaybetmeden kalıcı performans sağlıyor.

İlk çıktığı günden itibaren sahada kendini kanıtlayan, standartlara uygun yüksek kalite performanslı komponentler kullanılan Polisan Exelans ürünü için pazarın ihtiyaç ve gelişimine paralel olarak sistemin geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. 2016 yılında ürün gamına ilave ettiğiExelans Enerji Turbo Isı Yalıtım Paketiyüksek değerli ısı yalıtım katsayısı ile %10’a yakın ilave enerji tasarrufu sağlayarak tüketici memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor.

8 Yılda 20 Bin Binaya Yalıtım, 450 milyon TL tasarruf

2015 yılında lanse edilen Exelans Turbo Dış Cephe Boyası ile kullanıldığında 10 yıl Polisan garantisi ile taçlanan bu sistem tüketicilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Su bazlı, %100 saf akrilik bağlayıcı esaslı, mükemmel kapatıcılık veren ve dü?ük kirlenme eğilimi sunan dı? cephe son kat düz boyası Exelans Turbo, geli?tirilmi? formülü sayesinde dı? cephelerde uzun ömürlü koruma sağlıyor. Dört mevsim kolayca uygulanan Exelans Turbo, yüksek alkali direncine sahip, renk solmasına, yağı?, nem ve deniz kıyısındaki tuzlu neme kar?ı dayanıklı, içeriğindeki silikon sayesinde yüzeylerde nemin birikmesini önlerken ve özel formülasyonu sayesinde en az %25 ekstra m² avantajı sunan çok farklı bir ürün.

Polisan Yalıtım Sistemleri markası ile yalıtım pazarında 2008 yılından bu yana her sene pazarını büyütmeye devam eden Polisan, bugüne kadar yaklaşık 20.000 binayı Exelans Enerji ürün ve hizmet kalitesiyle tanıştırdı.

Türkiye’de doğal gazın ısınma amaçlı kullanıldığı şehirlerde Polisan Yalıtım Sistemleri, ortalama hesaplamalarla her bir daireye yıllık 1000 TL tasarruf ettiriyor. Bu oran, her bir daire için yaklaşık 843 metreküp daha az doğal gaz tüketimi anlamına geliyor. Bu çerçevede Polisan Yalıtım Sistemleri, 8 yılda enerji gideri adına 450 milyon TL tasarruf ettirdi.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

Chinese automakers BYD and Chery in advanced talks for EV plants in Türkiye

Friday, May 17, 2024

Thyssenkrupp narrows losses and adapts to market challenges in Q2 2024

Friday, May 17, 2024

Talaat Moustafa Group unveils ambitious ‘Benan City’ project in Riyadh

Friday, May 17, 2024

German iron ore prices continue to decrease

Friday, May 17, 2024

BPISC is constructing a new iron ore processing plant

Thursday, May 16, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now