9.722,09 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,77 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,17 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,47 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,20 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.426,12 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Piyasanın öncüleri, Asiamold 2023'te akıllı üretimin geleceğini şekillendirecek

Kalıp ve 3D baskı topluluğu, gelecek yıl düzenlenecek olan Guangzhou Uluslararası Kalıp Fuarı'nda (Asiamold) önde gelen markalarla birlikte yeni teknolojileri sergilemeye ve paha biçilemez piyasa fikirlerini paylaşmaya hazırlanıyor.

Piyasanın öncüleri, Asiamold 2023'te akıllı üretimin geleceğini şekillendirecek

Önceki organizasyonların başarısını sürdüren fuar, 1 – 3 Mart 2023 tarihleri ​​arasında Çin İthalat ve İhracat Fuar Kompleksi'nde gerçekleşecek.

Asiamold, akıllı üretimle daha fazla sinerji yaratmak adına, bir kez daha SPS – Endüstriyel Otomasyon Fuarı Guangzhou (SIAF) ile eş zamanlı düzenlenecek.

Çin hükümetinin inovasyona verdiği güçlü destek ve ülkenin artan iç tüketimi ile birlikte, farklı üretim metodlarına yönelik talepte bir artış var.

Buna bağlı olarak, Çin kalıp pazarının, 2026 yılına kadar 50 milyar ABD doları değerine ulaşması bekleniyor.

Bu duruma ve Asiamold'un Greater Bay Area'daki stratejik konumuna bağlı olarak fuar, Güney Çin'deki kalıp ve 3D baskı endüstrisi aktörleri için önemli bir etkinlik olmaya devam edecek.

Fuarın, katılımcı başvurularına açılmasından yalnızca birkaç ay sonra, dünyanın dört bir yanından birçok tanınmış firma 2023 için katılımlarını onayladı.

Katılımcılar; kalıp yapımı, 3D baskı, döküm teknolojisi ve çözümlerindeki en son yeniliklerini sergilemek için oldukça istekli.

Onaylanan katılımcılardan bazıları ise Dongguan Chuangyi Metal Product, Dongguan Jin Pan Mould Parts, Dongguan Yalu Industry, Formlabs, ShingFung Precision Products, SMS Precision Mould Materials, Suzhou Rayshape Intelligent Technology vd.

Mevcut piyasa ortamı göz önüne alındığında, katılımcılar endüstrinin büyümesine ilişkin beklentilerin umut verici olduğuna inanıyor.

Guangdong Additive & Subtractive Manufacturing Technology Co Ltd Genel Müdür Yardımcısı Gongsheng Zhou, 2022'deki organizasyonda şunları söyledi: “Çin hükümeti, yalnızca bizim gibi yenilikçi teknolojiler üreten şirketler için değil, aynı zamanda geleneksel üreticilerin işletmelerinin gelişimini ve dönüşümünü hızlandırmak adına da birçok olumlu önlem aldı.”

Raise3D'nin Çin Pazarlama Direktörü Enderwick Pei de organizasyonun avantajları hakkında şu yorumu yaptı:

“Büyük Körfez Bölgesi'nde bulunan Asiamold, Xiaopeng ve Huawei dahil olmak üzere, şirketimin çok sayıda önemli müşterisini bir araya getiren bir inovasyon merkezi. Dünyadaki Covid’e bağlı sağlık durumuna rağmen, beklentimizin üzerindeki ziyaretçi akışından ve fuardan oldukça memnunuz. Tüm bunlar, piyasa eğilimlerine ayak uydurmak ve müşterileriyle yüz yüze iletişimin keyfini çıkarmak için birçok şirketin fiziksel ticaret fuarlarına katılmaya hala çok istekli olduğunu kanıtlıyor.”

Pandemi, Dongguan ve Shenzhen şehirlerinden katılımı etkilese de, Asiamold ve SIAF 2022, 40.000 metrekarelik sergi alanında en son yenilikleri ve akıllı üretim çözümlerini sergileyen 408 katılımcıyı çekti ve 23.825 kişi tarafından ziyaret edildi.

Fuar, katılımcıların piyasaya dair ufkunu genişletmek için akıllı üretime ışık tutuyor

Dijital üretim ve dönüşüm, son yıllarda küresel imalat endüstrisi için ana terim haline geldi.

Uluslararası eğilimleri takip etmek ve piyasadaki talebi karşılamak için, Asiamold bir kez daha Gelişmiş Kalıplama Teknolojisi Derneği (SAMT) ile güçlerini birleştirecek ve bu sayede dijital üretimin gelişimine derinlemesine dalmak için çeşitli yüksek kalibreli kalıplama teknolojisi etkinlikleri sağlayabilecek.

Sektördeki tanınmış konuşmacılar, piyasayı dijital dönüşüme yönlendirmek amacıyla ilham veren örnek çalışmalarla en yeni kalıplama teknolojilerini tanıtacaklar.

Foshan Nanhai Bölgesi Makine Ekipmanları Ticaret Birliği, fuarda sergilenecek bir delegasyon grubu oluşturarak, dijital üretimdeki en son ürünleri ve teknolojik gelişmeleri vurgulayarak Asiamold'u desteklemeye devam edecek.

Buna ek olarak, Asiamold ve SIAF’ta öneriye sunulan son teknoloji akıllı üretim çözümlerine kaynak sağlayacaklar.

Asiamold, Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd tarafından organize ediliyor ve Formnext + PM South China ve Formnext dahil olmak üzere birçok uluslararası etkinliğin bir parçasını oluşturuyor.

Formnext + PM South China’nın bir sonraki organizasyonu 14 - 16 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında Shenzhen'de yapılacak. Formnext'in bir sonraki organizasyonu ise 15 - 18 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

24 Nisan 2024 Çarşamba

AMM 2024, madencilik ve metalurji sektörü için teknolojik çözümler sunacak

15 Mart 2024 Cuma

Endüstri sektörünün yenilikleri Win Eurasia fuarında sergilenecek

24 Nisan 2024 Çarşamba

Metal Show & TIB, 14-17 Mayıs tarihlerinde Bükreş'te gerçekleştirilecek

22 Ocak 2024 Pazartesi

Ulusal Metal İşleme Fuarı (NMF), 21-24 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek

6 Kasım 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun