9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,69 EUR EUR EUR
32,57 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,97 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Metal-Expo Moskova 2022 Yeni Ortaklık Platformu Olacak

28. Uluslararası Endüstri Fuarı olan Metal-Expo'2022 (8-11 Kasım, Expocentre Fuar Alanı, Moskova, Rusya), tüm demirli ve demirsiz ürün yelpazesinin yanı sıra en son teknoloji ürünü çeliği sergileyecek. Etkinliğin ana görevi, çelik şirketlerinin iş stratejilerini yeniden gözden geçirmek ve yeni piyasa koşullarında yeni ortaklıklar kurmaktır.

Metal-Expo Moskova 2022 Yeni Ortaklık Platformu Olacak

Metal-Expo'2022, Expocentre Fuar Alanı'nda üç geniş salonda gerçekleştirilecek: Salon 2 ve 8, önde gelen demir ve demir dışı üreticileri sergileyecek, Salon 3, en modern tedarikçilerin sergileneceği MetallurgMash'a ev sahipliği yapacak. çelik endüstrisi ve metal işleme için son teknoloji ekipmanlar ve yenilikçi çözümler. Ziyaretçiler arasında inşaat, ağır mühendislik, yakıt ve enerji kompleksi, ulaşım, lojistik, çelik ticareti vb. sektörlerde çelik ürünlerinin son kullanıcıları olacaktır.

MMK, TMK, Severstal, OMK, NLMK, Metalloinvest, Novostal-M, UMMC, bu yılın önde gelen demir ve demir dışı üreticileri, mühendislik şirketleri, boru ve boru üreticileri, çelik yapı ve örgü ürünleri üreticileri ve çelik servis merkezleri, Zagorsk Boru Tesisi, TEMPO, Uraltrubprom, NVTZ, Asha Çelik İşleri, Elektrostal, Zlatoust Metalurji İşleri, Alüminyum Metalurji Rus, VSMPO-AVISMA, Stupino, Akron Holding, MMK-METIZ, Severstal-Metiz, Electrostal Ağır Mühendislik İşleri, Metallinvest, Belarus Steel Works, Aktobe Ray and Section Works ve çok daha fazlası Metal-Expo'2022'de büyük sergiler düzenleyecek.

Günümüzün çelik işi, farklı zorluklarla karşı karşıya kalan tamamen yeni koşullar altında faaliyet göstermektedir. Gecikmeye zaman yok, ilerlemenin, yeni pazarlar bulmanın, yeni lojistik zincirleri organize etmenin, yeni üretim ve finansal araçlar yaratmanın ve kullanmanın zamanı geldi. "Böyle bir durum, Rus şirketlerinin kendi üretimlerini geliştirmelerine ve yeni ithal ikame teknolojileri kullanmalarına neden oluyor. İç pazar, birçok işletmeyi kalkınmayı hızlandırmaya teşvik eden yeni taleplerin karşılandığını görüyor. Yeni yardımcı ve yedek parça tedarikçileri bulmaya ve kırıkları onarmaya ihtiyaç vardır. Metal-Expo Uluslararası Fuarı Sonbahara kadar Rusya pazarında karşılıklı yarar sağlayan işbirliği kurmak isteyen birçok Türk ve Asyalı (çoğunlukla Çinli) şirketi göreceğimize inanıyorum "dedi Genel Müdür A. Efimov.

Günümüzün birçok çelik şirketindeki ekonomik seferberliği, hızlı karar verme, risk alma ve son fakat en az değil, karşılıklı güven gerektiren yeni bir ortaklık türü kurmaktadır. Sergiye paralel olarak düzenlenecek kapsamlı bir konferans programı, diğer şeylerin yanı sıra, böyle bir ortaklığın kurulmasını kolaylaştıracaktır. Endüstri profesyonelleri, çelik, inşaat, lojistik, enerji mühendisliği ve diğer sektörlerdeki durumları tartışma ve modern çözümler ve yeni projeler sunma fırsatına sahip olacaklar.

Konferans programı, çelik endüstrisinin en acil konularında 50'den fazla etkinlik (seminerler, sunumlar, yuvarlak masa toplantıları vb.) içerecektir; bunlar arasında demir ve demir endüstrilerinde yeni malzeme ve çözümlerin kullanımı, ikincil kaynaklar, inşaat demiri çeliklerinin standardizasyonu, galvanizli ve boyalı çelik ürünleri, otomotiv endüstrisi ve tıp için yeni çelik ürün türleri, katkı maddesi ve 3D çözümler, çelik yapılar ve tel örgü ürün pazarları, çelik endüstrisinde pazarlama, BT çözümleri, kurumsal iletişim vb. Konferans programı inşaat, enerji mühendisliği, ulaşım, lojistik vb. konuları kapsamaktadır. Alanlardan 4.000'den fazla profesyonel, platformda ürün tedariği, teknik destek ve servis çözümleri bulmak için çelik fuarına katılacak.

Önemli endüstri dernekleri ve kurumları Metal-Expo'2022 platformunda kendi etkinliklerini düzenleyecek. Bu nedenle, geleneksel olarak, Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Çelik Endüstrisi Koordinasyon Kurulu, çelik endüstrisinin en acil sorunlarını tartışmak için bir toplantı düzenleyecektir. Aralarında Metal-Expo'2022, Rus Çelik Endüstrisinde Ana Etkinlik'2022, En İyi Rus Satış Ağı ve Çelik Servis Merkezi'2022, Genç Bilim İnsanları vb. bir dizi yarışmanın kazananları ödüllendirilecek. Bazı kazananlara, demir ve demir dışı endüstriler ve modern çelik endüstrisi için ekipman imalatındaki en olağanüstü başarılar için altın ve gümüş madalyalar bile verilecek.

Metal-Express'2022 bir iş platformu olarak araca gelecekler ve taşeronlarıyla buluşacaklar, burada iş yapacaksınız. Metal-Ex, karar vericiler tarafından seçilen Rus örneklerinden biri ve küçük bir tasarım. Bir araç olarak etkinlikler, güncel kalmalarına, yeni eğitimler oluşturmalarına ve yeni iş geliştirme yolları bulmalarına yardımcı olur.

Metal-Expo'2022 sergi düzenlemesi halen devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Avrupa Yeşil Bakır Zirvesi 13-14 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek

1 Mart 2024 Cuma

MiningWorld Russia Fuarı için geri sayım başladı!

19 Nisan 2024 Cuma

Marble İzmir 29. kez kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Maden Türkiye Fuarı’nın Büyük Buluşmasına Hazır Mısınız?

17 Nisan 2024 Çarşamba
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun