10.754,53 TRY BIST 100 BIST 100
34,99 EUR EUR EUR
32,25 USD USD USD
4,48 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,25 TRY Faiz Faiz
84,30 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
31,94 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
5,09 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,33 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.526,92 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Kalite Çemberi’nin İlk Uluslararası Yarışmacısı Kastamonu Entegre’den!

Kastamonu ilinde faaliyete geçirdiği ilk tesisin ardından yurtdışında gerçekleştirdiği yatırımlarla bugün, ağaç bazlı panel sektörünün global bir markası haline gelen Kastamonu Entegre, kuruluşunun 50. yıl dönümünde Türkiye Kalite Derneği tarafından iki önemli ödüle layık görüldü.

Kalite Çemberi’nin İlk Uluslararası Yarışmacısı Kastamonu Entegre’den!

Kastamonu Entegre adına sunum yapan “Yeni Nesil El Ele” ve “Zamana Karşı” ekipleri mevcut sorunlara yönelik çözüm önerileri ve iyileştirme çalışmalarıyla Kalite Çemberi kategorisinde verilen ödüllerin sahibi oldu. Romanya Fabrikası’ndan “Particle Board” ekibi ise KalDer tarihinde, konferansa katılım gösteren ilk yabancı ekip oldu.

Kastamonu Entegre, üretimin tüm aşamalarında kalite sisteminin etkin bir şekilde uygulanmasına yönelik çalışmalarına, fabrika çalışanlarından oluşan gönüllü ekiplerinin başarılı projeleriyle hız kazandırıyor. Projelerinde ürün kalitesini yükseltmeye, tasarruf sağlamaya, maliyetleri düşürmeye ve verimliliği arttırmaya odaklanan ekipler, çalışmalarını önemli platformlarda sektörle paylaşıyor.

Kastamonu Entegre son olarak, 17 Ekim 2019 tarihinde Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Ankara Şubesi 22. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı etkinliğine üç farklı ekiple katılarak iyileştirme çalıştırmalarını izleyicilerle paylaştı.

Türkiye’nin önde gelen birçok firmasının katılım gösterdiği Türkiye Kalite Derneği 22. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’na bu yıl Kastamonu Entegre adına Balıkesir Fabrikası’ndan “Yeni Nesil El Ele”, Tarsus Fabrikası’ndan “Zamana Karşı” ve Romanya Fabrikası’ndan “Particle Board” ekipleri katılarak sunumlarını başarı ile gerçekleştirdi.

Konferans, sunumların ardından herkesin merakla beklediği ödül töreniyle devam etti. Kalite Çemberi kategorisinde verilen üç ödülden ikisine, gezer bantlarda yaşanan fitil problemlerine çözüm üretmek amacıyla 3 farklı önlem yöntemi oluşturan ve bu planlı aksiyonlarla sorunu çözen “Yeni Nesil El Ele” Kalite Çemberi ve pres giriş asansörü tablet değişim süresini kısaltmak amacıyla SMED tekniğini uygulayan “Zamana Karşı” Kalite Çemberi ekipleri layık görüldü. Ebatlama bölgesinde kullanılan bıçakların bileme süresinin kısaltılması için 6 farklı önlem belirleyen Kastamonu Entegre Romanya Fabrikası’ndan “Particle Board” Kobetsu Kaizen ekibi ise KalDer tarihinde bir Türk firmasının yurt dışı fabrikasından konferansa katılım gösteren ilk ekip olması nedeniyle herkes tarafından özel bir ilgiyle karşılandı.

Türkiye Kalite Derneği Kalite Çemberi kategorisinde ödül alan ekipleri kutlayarak başarılarının devamını dileyen Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Son iki yıldır Türkiye Kalite Derneği Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’na katılan dört farklı ekibimizin de ödül alması, tüm fabrikalarımızda yaptığımız çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu göstermiş ve bizlere gurur kaynağı olmuştur. Bu başarının, Ağaç Grubu Başkanımız başta olmak üzere, tüm fabrika direktörleri, müdürleri ve şeflerinin desteği ile birbirlerini sürekli daha iyiye teşvik eden ekiplerimizin gayretleri sonucunda elde edildiğini düşünüyoruz. Bu nedenle fabrikalarımızdaki iyileştirme çalışmalarına katılan ve destek veren herkesi tebrik ediyor, başarılarımızın artarak önümüzdeki dönemlerde de devam etmesini temenni ediyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler!” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

ArcelorMittal, Avrupa’nın enerji zorlukları karşısında karbonsuzlaştırma planlarını değerlendiriyor

20 Mayıs 2024 Pazartesi

Thyssenkrupp 2024 yılının 2. çeyreğinde zararını azalttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Talaat Moustafa Group Riyad'da 'Benan City' projesini tanıttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Almanya demir cevheri fiyatları gerilemeye devam ediyor

17 Mayıs 2024 Cuma

BPISC, yeni bir demir cevheri işleme tesisi kuruyor

16 Mayıs 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun