10.158,63 TRY BIST 100 BIST 100
4,49 CNY CNY CNY
35,03 EUR EUR EUR
32,22 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,90 TRY Faiz Faiz
83,06 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
29,52 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,92 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
113,25 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.472,54 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Kale Grubu'nun Yeni Mağazası Beylikdüzü'nde Açıldı

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, grup olarak yurt dışında büyümeye karar verdiklerini belirterek, ''Çeşitli coğrafyalarda yatırım imkanları araştırıyoruz. İtalya'da yüzde yüz Türk sermayesi olarak bir İtalyan şirketini satın aldık. 260 kişiye direkt istihdam sağladık'' dedi.

Kale Grubu'nun Yeni Mağazası Beylikdüzü'nde Açıldı

Kale Grubu'nun Beylikdüzü'ndeki yeni mağazasının açılışında konuşan Bodur Okyay 25 yıldır iş ortağı olan Şahinler Yapı Malzemeleri Ltd. Şirketi'nin yeni mağazasının açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bodur Okyay, Şahinler ile kendi gruplarının gelişimi arasında bir paralellik gördüklerini ifade ederek, ''Şahinler ile işbirliğimizi daha da ileri götürmek istiyoruz. Şahinler gibi ortak çalıştığımız bir çok bayimiz var. Dağıtım kanalımız olan bayilerimizle ilişkilerimize son derece önem veriyoruz. Başarımızın aramızdaki bu bağın güçlü olmasına bağlı olduğuna inanıyoruz'' diye konuştu.
Bodur Okyay, Kale Grubu'nda 5 bin 580 kişinin çalıştığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
''2011 ciromuz 1,2 milyar lira. 1300'e yakın tedarikçi ile çalışıyoruz. Türkiye'ye istihdam yaratan çok büyük bir aileyiz. Avrupa'nın 3. dünyanın 12. en büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bulunuyoruz. İnşaat sektörünün dışında yapı kimyasalları ve yapı malzemeleri dışında savunma sanayi ve havacılık sektöründe de yoğun yatırım yapıyoruz. Yurt dışında 400'ü aşkın ihracat noktamız var. 100 ülkede kale markalı ürünlerimiz satılıyor. 2011'de net satışlarımızda yüzde 21 büyüme sağladık. 2015'te net satışlarımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz.''
Bodur Okyay, yeni mağazanın kaliteyi üste çıkaracağına, Kale grubunun kurumsal duruşuna büyük katkı yapacağına inandığını dile getirerek, tüm ürünlerin bu showroomda bulunacağını söyledi.    

-''Yurt dışında büyümeye karar verdik'' 
Zeynep Bodur Okyay, ''Kale Grubu olarak yurt dışında büyümeye karar verdik. Çeşitli coğrafyalarda yatırım imkanları araştırıyoruz. İtalya'da yüzde yüz Türk sermayesi olarak bir İtalyan şirketini satın aldık. 260 kişiye direkt istihdam sağladık'' diye konuştu.
Diğer bayilerinin mağazalarını da Beylikdüzü mağazasının standardına ulaştırmaya çalışacaklarını vurgulayan Bodur Okyay, bayilerin servis ve hizmet kalitelerini artıracaklarını söyledi.
Bodur, yurt dışında özelikle gelişmekte olan pazarlarda yeni konseptlerini yansıtan mağazalar açtıklarını belirterek, bir tanesinin de İtalya'daki fabrikanın içinde bulunduğunu kaydetti.
Kale Grubu'nun kurduğu vakıftan da özellikle bahsetmek istediğini ifade eden Bodur, şöyle konuştu:
''Vakıf aracılığıyla 1650 öğrenciye burs verdik. 229 bursiyerimiz var. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde birçok okulun tuvaletini yeniledik hedefimiz 2015'e ihtiyaç sahibi okulların tuvaletini yenilemek. İlkokul öğrencilerinin daha sağlıklı ortamlarda yaşamalarını sağladık.''
Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur ise, Türkiye'nin bir zamanlar her şeyi yurt dışından alırken şimdi iğneden ipliğe bir çok şeyi üretme başarısını gösterdiğini belirterek, Türkiye'nin özellikle inşaat sektöründe gerek Avrupa gerek dünyada önemli bir yere geldiğini söyledi.
Seramik sektörünün gelişim sürecine de değinen Bodur, ''Türkiye'de milli sanayinin gelişmesinde büyük çaba sarf ettik. Milli şuurla çalıştık. Bu nedenle bayilerimizle derin bir işbirliği içindeyiz'' dedi.
Konuşmaların ardından mağaza hizmete açıldı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

BPISC, yeni bir demir cevheri işleme tesisi kuruyor

16 Mayıs 2024 Perşembe

Voestalpine, Mercedes-Benz ve TSR için yeşil çelik üretecek

16 Mayıs 2024 Perşembe

Vida ve cıvata gibi metal eşya ithalatına gözetim uygulaması getirildi

16 Mayıs 2024 Perşembe

H2 Green Steel, dört yeni proje ile büyümeyi hedefliyor

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Binghatti, Dubai'de çelik üretim tesisini satın alarak portföyünü genişletiyor

14 Mayıs 2024 Salı
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun