10.739,57 TRY BIST 100 BIST 100
4,48 CNY CNY CNY
35,02 EUR EUR EUR
32,21 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
41,91 TRY Faiz Faiz
83,24 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
31,46 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
5,05 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,65 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.502,67 TRY Altın(gr) Altın(gr)

İzocam’dan Usta Dostu Yeni Ürün "Ara Bölme Levhası"

İzocam, ihtiyaca yönelik sunduğu ürün ve çözümleri ile sektörde fark yaratıyor. Uygulama kolaylığı sayesinde zamandan tasarruf sağlayan Usta Dostu Ara Bölme Levhası; ısı ve ses yalıtımının yanında yangın güvenliği de sağlıyor.

İzocam’dan Usta Dostu Yeni Ürün "Ara Bölme Levhası"

İzocam, Ar-Ge çalışmaları sayesinde hafif ara bölmelerde kullanılmak üzere geri dönüşümlü malzemeler kullanarak geliştirdiği, ‘Ara Bölme Levhası’nı sektöre kazandırdı. Bu alandaki Ar-Ge çalışmalarını, sektörün ve kullanıcıların beklentilerine en iyi şekilde yanıt verebilecek ölçüde yürüten İzocam, Ara Bölme Levhası’na CE ve EUCEB belgelerini de kazandırarak, kalitesini uluslararası alanda da kanıtladı.

Esnekliği ve yumuşaklığıyla hızla uygulanabilen bir ürün olan İzocam Ara Bölme Levhası, sahip olduğu doğal içeriği ve toz yapmayan yapısı, kolay kesimi sayesinde, uygulayıcıya rahat ve sağlıklı bir çalışma ortamı yaratıyor. Ayrıca hızlı uygulama imkanı ile zamandan tasarruf sağlıyor. Kendi başına ayakta durabilen İzocam Ara Bölme Levhası, güvenli uygulama olanağı da sunuyor. Böylece ilave malzeme gerektirmeden, yapılan uygulamalara hız ve kalite kazandırıyor. Taşıma saplı ambalajı ve hafifliği sayesinde kolay taşınabilen İzocam Ara Bölme Levhası, hem nakliye hem de depolamada avantaj sağlıyor.

Farklı kalınlıklarda üretilebilen Ara Bölme Levhası, ara bölme duvarlarda, ısı ve üstün ses yalıtımı sağlıyor; A1 sınıfı yanmaz özelliği sayesinde olası yangınlarda zaman kazandırıyor. Ses yalıtımına olan katkısının altını çizen İzocam Genel Müdürü Levent Gökçe, “Binalarda ses yalıtımı Mayıs 2017’de yayımlanan “Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre zorunlu hale getirildi. Farklı işlevlere sahip binalarda duvar performansı bina hassasiyetleri doğrultusunda A’dan F’ye sınıflandırıldı.  İzocam Ara Bölme Levhası kullanılan detaylar ile “A” sınıfı yalıtım elde ediliyor” dedi.

İnsan sağlığına fizyolojik ve psikolojik etkileri kanıtlanmış gürültü sorunu için en etkili çözümün doğru uygulanmış ses yalıtımı olduğunun altını çizen Gökçe, “Modern yaşamda insanlar zamanının yüzde 90’ını kapalı alanda geçiriyor. Özellikle yan komşudan gelen gürültüden, yanyana olan daireler arasında mahremiyetin kalmamasından neredeyse herkesin rahatsız olduğunu biliyoruz. Bu durum da ancak İzocam Ara Bölme Levhası gibi A sınıfı ses yalıtım malzemesi ile çözülebilir” şeklinde konuştu.

Günümüzde okul, hastane, otel ve ofis gibi toplu kullanımların olduğu binaların yanısıra modern konutlarda  da hafif bölme duvarların daha yaygın kullanılmaya başlandığını ifade eden Gökçe, “Toplu kullanım alanlarında A sınıfı detayların kullanılması göz ardı edilmemesi gereken bir konu... Sessiz iç ortamlar okullarda öğrenme kapasitesini artırırken, çalışma alanlarında verimliliğe, hastane gibi sağlık tesislerinde iyileşmeye katkı sağlıyor. Otel ve konutlarda ise kişi daha iyi dinlenerek güne daha sağlıklı ve zinde başlayabiliyor. İzocam Ara Bölme Levhası tam da bu açıdan yeni yönetmeliğin getirdiği standartları sağlayabilmek üzere sektöre kazandırdığımız bir ürün oldu” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

ArcelorMittal, Avrupa’nın enerji zorlukları karşısında karbonsuzlaştırma planlarını değerlendiriyor

20 Mayıs 2024 Pazartesi

Thyssenkrupp 2024 yılının 2. çeyreğinde zararını azalttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Talaat Moustafa Group Riyad'da 'Benan City' projesini tanıttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Almanya demir cevheri fiyatları gerilemeye devam ediyor

17 Mayıs 2024 Cuma

BPISC, yeni bir demir cevheri işleme tesisi kuruyor

16 Mayıs 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun