10.319,96 TRY BIST 100 BIST 100
4,49 CNY CNY CNY
35,03 EUR EUR EUR
32,22 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,53 TRY Faiz Faiz
83,58 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
29,64 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,91 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
116,38 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.467,82 TRY Altın(gr) Altın(gr)

International Property Show Dubai: körfez yatırımcıların buluşma noktası

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un Himayesinde Gerçekleşen Dubai International Property Show, Sektöre Yön Veriyor.

International Property Show Dubai: körfez yatırımcıların buluşma noktası

Yurtdışında başarılı projelerle fark yaratan, gayrimenkul, emlak, perakende ve hizmet sektörünü tek çatı altında toplayan ve sahip olduğu ekonomik koşullarla bir fırsat ülkesi olan Türkiye, World Trade Center’ da yapılan tek gayrimenkul fuarı International Property Show Dubai’ de özel bir konuma sahip olacak. True Expo’nun Türkiye temsilciliğini yaptığı, International Property Show Dubai, 27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai World Trade Center Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.

Neden Türkiye?

International Property Show Dubai Fuarı'nda Türkiye, ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının yükselişe geçmesi nedeniyle özel bir konuma sahip olacak.  Çünkü gayrimenkul sektörünün giderek gelişmekte olan potansiyeli, yabancı yatırımcı açısından önemli olanaklar sunuyor. Bu da Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar nezdinde bir cazibe merkezi haline geldiğinin göstergesi olarak görülebilir.

Türkiye’deki başarılı projelerin görücüye çıkması, var olan potansiyelin gösterilmesi ve ülkemizin gayrimenkul sektörünün tanıtılması açısından çok büyük bir ayrıcalık.

Türkiye’nin fuar alanında diğer ülkelere göre ön plana çıkarılarak konumlandırıldığı, Türkiye’ye odaklı konferansların ve yurtdışı basın tanıtımlarının gerçekleşmesi gibi pek çok özel hakka sahip olacak Türk firmaları; markalar, sektör ve dev projeler ile ilgili net bir bakış açısı kazanma ve geleceğin ortaklarıyla buluşma imkânı yakalayacak.

Türkiye’ye özel bir konferans düzenlenecek ve Türkiye gayrimenkul sektörü, projeleriyle kendini ortak bir alanda dünyaya tanıtma şansı yakalayacak. Sektördeki son gelişmeler ve Türkiye'deki gayrimenkul sektörü konuları üzerine Konferansta fuarın 2. günü boyunca uluslararası katılımcılara yönelik oturumlar gerçekleşecek.

Neden BAE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez ziyaretinin son durağı ise Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) oldu.Erdoğan'ın, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldiği ziyarette, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı.

Muhtelif alanlarda 13 belgenin imzalanıp kabul edildiği ziyarette, Türkiye Cumhurbaşkanı ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı' nın başkanlık edecekleri bir "Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey" kurma konusunda mutabakata varıldı.

Söz konusu ortak mutabakat ile Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye ilişkilerinin stratejik ortaklık seviyesine çıkarıldığı ziyarette, enerji, ulaştırma, altyapı, lojistik, e-ticaret, finans, sağlık, gıda, turizm, emlak, inşaat, savunma sanayi, yapay zeka ve ileri teknolojiler gibi alanlarda mevcut iş birliğinin derinleştirilmesi kararlaştırıldı.

Katılımcı ve Ziyaretçileri Neler Bekliyor?

International Property Show Dubai ‘de marka ve projelerini tanıtan pek çok firma yer alacak. Uluslararası arenada Türkiye’deki başarılı projelerin tanıtılması, Türkiye’deki potansiyelin gösterilmesi ve sektörün tanıtılması için bulunmaz bir fırsat yaratıyor. Ayrıca dünyadaki trendleri takip ediyor olabilmek mutlaka Türkiye'deki projelere de yansıyor. Gayrimenkul sektörü açısından ise uluslararası arenada yer almak isteyen markalar International Property Show Dubai fuarının en önemli ziyaretçileri arasında yer almalı.

Yerel fuar organizatörü Strategic Holding tarafından düzenlenen International Property Show Dubai, 20 bin metrekare alanda yapılıyor. 200’e yakın katılımcının yer alacağı ve dünyanın önde gelen şehirlerinin temsil edileceği fuarda ülkelere özel pavilyonlarda tanıtımlar yapılacak. Özel bir alanın verileceği Türkiye’den sivil toplum kuruluşlarıyla firmaların da aralarında bulunduğu ortak bir katılım olması bekleniyor.

Dubai World Trade Center’ da Yapılan Tek İhtisas Fuarı

 International Property Show (IPS) Dubai World Trade Center’da satış yapma lisansına sahip olan tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı. Bünyesinde düzenlenen birçok etkinlik ziyaretçi ve katılımcılarına sınırsız networking olanakları sunmaktadır. Hem B2B hem de B2C ziyaretçi profiline sahip olan fuara katılarak hem mevcut projelerin satışını yapabilir hem de yeni iş ortaklıkları sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Küresel asansör endüstrisinin aktörleri İstanbul’da buluşuyor

16 Mayıs 2024 Perşembe

Wire & Tube China 2024 Fuarı 20. yıl coşkusuyla Şanghay’da yerini alıyor!

16 Mayıs 2024 Perşembe

Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia ve Fastener Expo Eurasia Kapılarını Açtı!

10 Mayıs 2024 Cuma

WIN EURASIA 2024 Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Salonları için Satışlar Tamamlandı!

10 Mayıs 2024 Cuma

3. Çin Yeşil Çelik Zirvesi'nde Enerji Tasarrufu, Karbon Azaltımı ve Yeşil Kalkınma” başlıkları yer alacak

10 Mayıs 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun