10,319.96 TRY BIST 100 BIST 100
4.49 CNY CNY CNY
35.03 EUR EUR EUR
32.22 USD USD USD
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42.53 TRY Interest Interest
83.58 USD Fossil Oil Fossil Oil
29.64 USD Silver Silver
4.91 USD Copper Copper
116.38 USD Iron Ore Iron Ore
382.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,467.82 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Hürriyet Emlak ve Bursa Emlak Odası’ndan Dev İşbirliği

Türkiye'de emlak ofislerini sahiplenen ilk marka olan Hürriyet Emlak, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) ile birlikte gerçekleştirdiği işbirliğini açıklamak üzere Bursa Crowne Plaza'da emlak ofisleriyle bir araya geldi...

Hürriyet Emlak ve Bursa Emlak Odası’ndan Dev İşbirliği

Hürriyet Emlak ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO), Crowne Plaza Bursa'da 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlik kapsamında yaklaşık 450 adet emlak ofisiyle bir araya geldi. Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona; Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Arif Tak, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Ergün, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası’na bağlı emlak ofisleri ve basın mensupları katıldı.
Etkinlik kapsamında katılımcılara Bursa'da faaaliyet gösteren emlak ofisleri için başlatılan kampanya duyuruldu. Kampanya kapsamında; Hürriyet Emlak, BEMO'ya bağlı ve Hürriyet Emlak üyesi olan emlak ofislerinin 1 yıllık üyelik aidatlarını ödeyeceğini açıkladı. Bunun yanında kampanya kapsamında belirlenen üyelik paketleri için ise şimdi alıp, 2017’de ödeme fırsatı sunulacak.

Türkiye'de bir ilk olarak yaşama geçirilen proje ile emlak ofislerine katkıda bulunmak ve sektörü hareketlendirmek amaçlanıyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın, “Emlak sektöründeki 10 yıllık deneyim ve birikimimizi sektörü sahiplenerek ve kucaklayarak pekiştirmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yaz yine Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ ile sektörü teşvik etme misyonumuzun ilk adımlarını atmıştık. Emlak ofislerinin ödüllendirildiği ve sektörün buluştuğu törende 10 kategoride 20 ödülü sahiplerine takdim etmiştik. Ramazan ayında ise Türkiye’nin 7 ilinde 10 iftar yemeği düzenleyerek, yine bu sektörde faaliyet gösteren iş ortaklarımızla bir araya geldik. Bu defa da çeşitli illerdeki emlak odalarımızla işbirliği içerisinde olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Angın, emlak ofisleriyle ortak çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Milyonlarca ziyaretçimizin emlak ihtiyaçlarını karşıladığımız Hürriyet Emlak’ta, kullanıcılarımızı doğru ve güvenilir ilanlara kolayca ulaştırırken, emlak ofislerimizin de portföylerini mümkün olan en kısa sürelerde ve en yüksek kazançlarla çevirmeleri noktasında çok önemli bir misyon üstleniyoruz. Bu doğrultuda emlak ofislerimizle ortak hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Hürriyet Emlak Ticari Koordinatörü Çağrı Bozay ise işbirliği hakkında bilgi verdi. Bozay, “Bu işbirliğinin en temel amacını; bir yandan Bursa’da yıllardır bizimle çalışan emlak ofislerini maddi olarak desteklemek; diğer yandan da henüz hizmetlerimizden faydalanmamış emlak ofislerine hizmetlerimizi tecrübe ettirmek olarak tanımlayabiliriz. Son olarak da, bizleri daha önce tecrübe etmiş emlak ofislerine de son bir sene içerisinde yapmış olduğumuz teknoloji ve altyapı yatırımları ile gerçekleştirdiğimiz büyük gelişmeleri ve verimlilik artışını gösterme fırsatını elde etmiş olduk. İşbirliğimiz kapsamında emlak ofislerine iki farklı seçenek sunuyoruz. Bunlardan birincisi hali hazırdaki belirlemiş olduğumuz paketlerden bu işbirliği tarihinden itibaren ilk defa alan veya yenileyen emlak ofislerimizin 2017 aidatlarını onlar adına Emlak Odası’na biz ödeyeceğiz. İkinci seçenek ise bu işbirliği kapsamında özel olarak oluşturduğumuz paketimizi alan emlak ofisleri ödemelerini 2017 yılında gerçekleştirecek. Öte yandan, maddi desteğimizin yanında bu işbirliğiyle birlikte, emlak ofislerimizin dijital danışmanlığını da üstleniyoruz. Bu kapsamda emlak ofislerimize ilanlarını nasıl girmeleri gerektiği, fotoğrafların nası olması gerektiğiyle ve benzeri dijital konularla ilgili danışmanlık hizmeti vereceğiz. İşbirliğimizin sektör için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi ise konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Hürriyet Emlak ile bugün güzel bir projenin protokolünü imzaladık. Türkiye’de bir ilk olmasının yanı sıra her şeyden önemlisi kurumların ve özel sektörün bir arada olmasıydı. Bugün meslektaşların ve sektörün bütünleşmesi anlamına gelen bir projeye imza attık. Daimi birlik ve beraberlikten vazgeçmeyeceğimiz noktada ortak bir paydada buluşmuş olduk. Emlak sektörü için faydalı bir protokol oldu. Bu projeyi herkesin sahiplenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu işbirliğinin sadece protokolde değil; sahada, söylemde ve çözüm üretmeye odaklı olması gerekiyor. Bu noktada biz üyelerimize ve meslektaşlarımıza güveniyoruz. Hürriyet Emlak ailesi bu kapsamda dik bir duruşla yanımızda oldu. Gayrimenkul sektörüne hayırlı olmasını diliyoruz.”
2006 yılından bu yana emlak sektörünün nabzını tutan Hürriyet Emlak, yenilikçi girişimleriyle kullanıcılarına kolay erişilebilir hizmetler sunmaya devam ediyor.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

BPISC is constructing a new iron ore processing plant

Thursday, May 16, 2024

Voestalpine will produce green steel for Mercedes-Benz and TSR

Thursday, May 16, 2024

H2 Green Steel plans to lead with four new projects

Wednesday, May 15, 2024

Binghatti expands portfolio with acquisition of Dubai steel manufacturing facility

Tuesday, May 14, 2024

Blastr Green Steel appoints new CEO

Wednesday, May 8, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now