10.319,96 TRY BIST 100 BIST 100
4,49 CNY CNY CNY
35,03 EUR EUR EUR
32,22 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,53 TRY Faiz Faiz
83,58 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
29,64 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,91 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
116,38 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.467,82 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Hürriyet Emlak Sağlam Tapu İle Riski Ortadan Kaldırıyor

Gayrimenkul alım sürecinde kullanıcılarına destek olmak adına Sağlam Tapu dönemini başlatan Hürriyet Emlak, tapu işlemleri sırasında danışmanlık hizmeti sağlıyor. FU Gayrimenkul ile birlikte geliştirilen Sağlam Tapu uygulaması; Hürriyet Emlak üzerinden gayrimenkul satın almak isteyenlerin tapu işlemlerinin, kuralına uygun şekilde gerçekleşmesini sağlıyor...

Hürriyet Emlak Sağlam Tapu İle Riski Ortadan Kaldırıyor

Sağlam Tapu ile bireysel kullanıcıların tapu güvenliği konusunda içini rahat ettirmek için satılacak gayrimenkulün tapu kütüğü ile satış resmi senedi ve tapu senedini tüm detayları inceleniyor. Bu kapsamda, gayrimenkullerde oluşabilecek beyan, şerh ve benzeri takyidatlar gibi riskler minimize edilerek gayrimenkul satın almak isteyenlerin hak ve maddi kayıplarını önlemek için çalışılıyor. Hürriyet Emlak ve FU Gayrimenkul iş birliğiyle, gayrimenkul satın alımının zorlu süreçlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması sağlanıyor.

HÜRRİYET EMLAK TÜM SÜRECE DESTEK VERİYOR

Hürriyet Emlak’ın kullanıcılarına, gayrimenkul satın alma / kiralama sürecinin yanı sıra, uçtan uca tüm süreçte destek verme stratejisinin benimsendiğini anlatan Hürriyet Emlak İş Geliştirme Koordinatörü İsmail Dağgeçen, “Bu stratejiyle uyumlu olarak, kullanıcılarımız artık Sağlam Tapu hizmeti ile, Hürriyet Emlak’tan bulup satın almaya karar verdikleri gayrimenkullerin tapu işlemleri için FU Gayrimenkul’ün uzman ekiplerinden destek alarak işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilecekler. Kullanıcılarımız bu hizmeti almak için diledikleri zaman baktıkları ilana ait sayfadan talepte bulunabilecekler” dedi.

Hürriyet Emlak’ın kurulduğu günden bu yana, ilan bakan ve ilan verenlerin hayatlarını kolaylaştıracak birçok ürünü ‘Türkiye’de ilk’ olarak hizmete sunduğuna vurgu yapan Dağgeçen sözlerine şu ifadelerle devam etti: “2016 yılında sektörde ilk olarak hayata geçirdiğimiz 360 Sanal Tur uygulamamız ile ilan bakanlar, oturdukları yerden, ilgilendikleri gayrimenkulü içerisindeymiş gibi gezme, yani “Sanal Tur” yapma şansına sahip oldular. Yine geçen yıl içinde başlattığımız “Temiz Tapu” hizmetiyle, gayrimenkul alıcısının siteden baktıkları gayrimenkulün hukuki durumuyla ilgili eksiksiz bilgilendirilmesini sağlıyoruz. Yine Türkiye'de ilk olarak yayına aldığımız “Google Street View” (Sokak Görünümü)' hizmeti ile kullanıcılarımızın Hürriyet Emlak'ta buldukları gayrimenkulün çevresini, tüm ayrıntılarıyla görüntülemelerini sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de kullanıcılarımıza kolaylık sağlayacak ürünleri “ilk” olarak sunmaya devam edeceğiz.”

SAĞLAM TAPU HİZMETİ NASIL ALINIR?
Gayrimenkul satın alımı için banka kredisi kullanmayan müşterilere, tüm Türkiye’de hizmet veren Sağlam Tapu danışmanlığı almak için kullanıcılar; almayı düşündükleri gayrimenkulün Hürriyet Emlak’ta listelenen ilanında yer alan formu dolduruyor. Sağlam Tapu talebi tanımlandığında, danışmanlık hizmetini gerçekleştirecek olan uzman belirleniyor, tüm ön kontroller yapılıyor ve kullanıcılar ile paylaşılıyor. Sürecin devamında randevu takvimi belirleniyor, Sağlam Tapu uzmanı tapu dairesinde hazır bulunuyor; gerekli evrakları inceliyor ve açıklamalarını tekrar yapıyor.
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Almanya demir cevheri fiyatları gerilemeye devam ediyor

17 Mayıs 2024 Cuma

BPISC, yeni bir demir cevheri işleme tesisi kuruyor

16 Mayıs 2024 Perşembe

Voestalpine, Mercedes-Benz ve TSR için yeşil çelik üretecek

16 Mayıs 2024 Perşembe

Vida ve cıvata gibi metal eşya ithalatına gözetim uygulaması getirildi

16 Mayıs 2024 Perşembe

H2 Green Steel, dört yeni proje ile büyümeyi hedefliyor

15 Mayıs 2024 Çarşamba
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun