10.739,57 TRY BIST 100 BIST 100
4,48 CNY CNY CNY
35,02 EUR EUR EUR
32,21 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
41,91 TRY Faiz Faiz
83,24 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
31,46 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
5,05 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,65 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.502,67 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Gana Akra Kotoka Uluslararası Havaalanı'nda İzocam Ürünleri

Yalıtım sektörünün öncüsü İzocam, ihracat pazarlarındaki başarısını Sahra Altı ülkelere taşıyor. Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika, Balkanlar, Asya ve Ortadoğu başta olmak üzere bugüne kadar 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yapmış olan İzocam, yeni pazar faaliyetlerine Sahra Altı ülkelerde devam ediyor...

Gana Akra Kotoka Uluslararası Havaalanı'nda İzocam Ürünleri

Son yıllarda Orta Afrika pazarına odaklanan ve Gana, Nijerya, Kamerun, Angola, Sudan, Kenya ve Etiopya gibi Afrika’nın gelişmekte olan ülkerinde ürünleriyle varlığını sürdüren İzocam, 10-12 Ağustos 2017 tarihleri arasında sunduğu ürünler ve uygulama alanları ile bilgi vermek üzere, Construct Ghana 2017 Fuarı’na katıldı.

Fuardaki standının yanı sıra, MNG Grubu şirketlerinden MAPA İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından inşa edilmekte olan, 5 milyon yolcu/yıl kapasiteli Kotoka Terminal Binası için ürün tedariği gerçekleştiren İzocam’ın yetkilileri Akra Kotoka Uluslararası Havaalanı’nı ziyaret etti ve havaalanının genişletilmesi projesini yerinde inceledi. 3 farklı bina için XPS, Kauçuk ve yüksek yoğunluklu Taşyünü Levha tedarik eden İzocam’ın malzemeleri dış cephe yalıtımı, çatı yalıtımı ve elektromekanik tesisat için kullanıldı. Havaalanı için ürün tedariğine devam eden İzocam, sundukları bu hizmeti ve elde ettikleri tecrübeleri tüm Sahra Altı ülkelere götürmeyi hedefliyor.

İzocam Genel Müdürü Levent Gökçe, ihracat yaptıkları ülkelerde, yoğunlukla bina ve sanayide kullanılan ürün taleplerini karşıladıklarını belirtiyor ve İzocam’ın, Ortadoğu’da iklimlendirme sektörünün en önemli üreticisi konumunda olduğunu vurguluyor. Bu uzmanlıklarını Sahra Altı ülkelere de taşımayı hedeflediklerini söyleyen Gökçe, “Son dönemde ihracat faaliyetlerimizde Ortadoğu ve Asya ülkelerine odaklanmış olsak da, Orta Afrika bizim için gelişen bir pazar konumunda... Gelirinin %24’ünü sanayiden karşılayan Gana da Batı Afrika’nın gelişen ekonomileri arasında. Gana’nın Akra Kotoka Havaalanı genişletilme projesinde İzocam ürünlerinin tercih edilmesi bu nedenle bizim için oldukça gurur verici bir gelişme... İzocam’ın ürünlerinin başarısının Türkiye sınırlarını aşması ürünlerimizin kalitesinin de göstergesidir” şeklinde konuştu.

İhracat pazarında ülkemiz dışında 20 yerleşik bayi ile çözüm sunduklarını ve bugüne kadar 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Gökçe, İzocam’ın ihracatının 700.000 m³’ü aştığının altını çiziyor. “2016 yılı satışlarımızın 62.5 milyon TL’lik kısmını ihracat oluşturdu. Bu rakamı önümüzdeki 5 yıl toplamda 150 milyon doların üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. İhracat alanındaki bu başarılarımız da son yıllarda, hemen her sene, İSİB tarafından Yalıtım Malzemeleri kategorisinde aldığımız İhracat Birincilik Ödülü ile onurlanıdırılıyor” dedi.
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

ArcelorMittal, Avrupa’nın enerji zorlukları karşısında karbonsuzlaştırma planlarını değerlendiriyor

20 Mayıs 2024 Pazartesi

Thyssenkrupp 2024 yılının 2. çeyreğinde zararını azalttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Talaat Moustafa Group Riyad'da 'Benan City' projesini tanıttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Almanya demir cevheri fiyatları gerilemeye devam ediyor

17 Mayıs 2024 Cuma

BPISC, yeni bir demir cevheri işleme tesisi kuruyor

16 Mayıs 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun