10.739,57 TRY BIST 100 BIST 100
35,02 EUR EUR EUR
32,21 USD USD USD
4,48 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
41,91 TRY Faiz Faiz
83,24 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
31,46 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
5,05 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,65 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.502,67 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Folkart'tan İzmir Spor Kulüplerine Destek

Folkart, İzmir spor kulüplerine, İZVAK işbirliğiyle 1 milyon 534 bin liralık destek verdi. Bu örnek ile İzmir kulüpleri ve Folkart, birlik ve dayanışma tablosu sergiledi.

Folkart'tan İzmir Spor Kulüplerine Destek

YEDİ TAKIMA 1.5 MİLYON TL DESTEK

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı liglerde mücadele veren İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına, sponsor olarak 1 milyon 534 bin lira destek veren Folkart’a, kulüp başkanları teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, Bergama Belediyespor Başkanı Süleyman Türkoğlu, Tire 1922 Başkan Yardımcısı Faik Sarayköylü ve İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan katıldı. Ali Erten ve tüm kulüp başkanları Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) işbirliğinde hazırlanan İzmir’deki futbol takımlarına destek programı kapsamında, futbol takımlarının forma göğüs reklamlarında artık “FOLKART” yazacak. Folkart, reklam sponsorluğu ile Altay, Karşıyaka, Bucaspor ve Menemen Belediyespor’a 295’er bin lira; Bergama Belediyespor ve Tire 1922 futbol takımlarına 141 bin 600 lira; İzmirspor’a ise 70 bin 800 liralık reklam desteği verdi. Böylece Folkart 7 takıma (KDV dahil) 1 milyon 534 bin liralık destek vermiş oldu.

BİRLİK VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Ziyaret sırasında İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten ve kulüp başkanları Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a teşekkür etti. İZVAK Başkanı Ali Erten, kulüplere destek projesini geliştirdikten sonra, ilk çaldıkları kapının FOLKART olduğunu, Mesut Sancak’ın hemen olumlu geri dönüş yaptığını söyledi. Erten, şöyle devam etti:
“İZVAK-İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı olarak, kulüplerimize maddi kaynak sağlama amacıyla yaptığımız çalışmalar sonucunda 2017-2018 sezonunda 7 İzmir kulübümüzün formalarında  “Folkart” yer alacak. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. 
Önemli değerlerimiz olan kulüplerimizin, ortak forma sponsoru ile sahaya çıkmalarının İzmirimize çok yakıştığını ve çok anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Birliğin ve dayanışmanın gücüne inanıyoruz. Ortak forma sponsorumuz olan Folkart firmasına ve Sayın Mesut Sancak’a verdikleri destekten dolayı kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu işbirliğimizin hayırlı olmasını, ileriki yıllarda da gelişerek devam etmesini diliyorum.”

SANCAK: “LÜTUF DEĞİL GÖREV DUYGUSU”

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ise, İzmir’in geleceğine inanan bir şirket olarak, şu anda İzmir ve Çeşme’de 4 milyar 359 milyon lira yatırım değerine sahip, 13 ayrı projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti. İzmir ekonomisinin kalkınmasının, sadece bu ve benzeri yatırımlarla olamayacağını belirten Sancak, bu nedenle kültür, sanat ve spor alanlarına önemli destekler verdiklerine işaret etti. Mesut Sancak, Folkart’ın İzmir’de kazandığını; bu nedenle şehir ile gönüllü paylaşımı, lütuf değil bir görev olarak gördüklerini belirtti. Folkart Gallery, Folkart Academy, İzmir Senfoni Orkestrası başta olmak üzere çeşitli alanlarda sponsorluklara imza attıklarını dile getiren Sancak, daha önce Göztepe, Karşıyaka, Altay, Altınordu gibi futbol takımlarına da destek verdiklerini anımsattı.
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Metinvest, 2024 yılının ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı

21 Mayıs 2024 Salı

ArcelorMittal, Avrupa’nın enerji zorlukları karşısında karbonsuzlaştırma planlarını değerlendiriyor

20 Mayıs 2024 Pazartesi

Thyssenkrupp 2024 yılının 2. çeyreğinde zararını azalttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Talaat Moustafa Group Riyad'da 'Benan City' projesini tanıttı

17 Mayıs 2024 Cuma

Almanya demir cevheri fiyatları gerilemeye devam ediyor

17 Mayıs 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun