10.319,96 TRY BIST 100 BIST 100
32,25 USD USD USD
4,49 CNY CNY CNY
34,99 EUR EUR EUR
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,53 TRY Faiz Faiz
83,58 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
29,64 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,91 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,33 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.467,82 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Filenin Sultanları Tokyo Olimpiyatları’nda çeyrek finalde!

Tokyo Olimpiyatları B Grubu’ndaki 4. maçında Arjantin’i setlerde 3-0 mağlup eden Filenin sultanları tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Mücadelede daha etkili olan millilerimiz rahat bir oyun çıkardı ve sahadan galip ayrıldı. Filenin Sultanları bir sonraki maçında Rusya ile karşılaşacak.

Filenin Sultanları Tokyo Olimpiyatları’nda çeyrek finalde!

Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, B Grubu'ndaki 4. maçında Arjantin ile mücadele etti. Arjantin karşısında rahat bir maç çıkaran Filenin Sultanları 3-0'lık skorla sahadan galip ayrıldı.

Filenin Sultanları bu sonuçla Tokyo Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Sultanlar son maçını Rusya Olimpiyat Komitesi ile oynayacak.

Türkiye, voleybol branşında olimpiyat oyunlarında ilk kez Londra 2012'de yer aldı. Milli takım, Londra'daki grup mücadelesini 5. sırada tamamlamış ve oyunlara erken veda etmişti.

Ebrar Karakurt, Ariake Arena'da Arjantin'i 3-0 yenerek son 8 biletini aldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki yangın felaketini üzüntüyle takip ettiklerini anlatan Ebrar "Biz burada Türk halkının ümidi olmaya çalışıyoruz. Umarım bunu da başarabiliyoruzdur. Türkiye'nin zor günler geçirdiğinin farkındayız. Onları bir nebze de olsa mutlu etmeye çalışıyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, biz onların umudu olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çeyrek finale çıkmanın önemine dikkati çeken Ebrar, "Bugün kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Kaybetmemiz durumunda çeyrek finale çıkmamız zorlaşacaktı. Olimpiyatlarda ilk kez çeyrek finaldeyiz ve çok mutluyuz. Umarım daha güzel şeyler de başaracağız. Hepimiz heyecanlıyız." yorumunda bulundu.

Eda Erdem, "Ülke voleybolu adına güzel işler yapıyoruz. Çeyrek finale çıktığımız için çok mutluyuz. İlk hedefimize ulaştık grupta ilk 4'e girerek. Artık adımızı yarı finale yazdırmak için mücadele edeceğiz. Bugün güzel bir maç oldu. Zaman zaman zorlandık servislerde. Kendimizi denemek istedik. Bu maçın kilit karşılaşmalardan olduğunu biliyoruz. Çok zor bir gruptayız. Favorilerin yenildiği bir grup. Bu önemli maçı kazandığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki yangın felaketiyle ilgili de konuşan Eda Erdem Dündar, "Görüyoruz, izliyoruz, okuyoruz, inanamıyoruz. Türkiye bir cennet ülkesi. Neden böyle oluyor, biz de anlamıyoruz. Haberleri gördükten sonra çok üzülüyoruz. Başta hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Biz Türk halkı olarak afetlerden ve felaketlerden birlik olarak çıkmayı başardık. Bu felaketten de en kısa sürede birlik beraberlik içinde çıkacağız." diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Chery ve BYD, Türkiye'de fabrika açmayı planlıyor!

17 Mayıs 2024 Cuma

Enerji sektöründe kriz: Pek çok şirket konkordato ilan etti

16 Mayıs 2024 Perşembe

ABD, Çin'e %25 çelik tarifesini doğruladı

14 Mayıs 2024 Salı

Jindal Shadeed Iron and Steel (JSIS) üç yeni tesisi faaliyete geçiriyor

8 Mayıs 2024 Çarşamba

İsrail’den Türkiye’ye dört maddelik yaptırım kararı

6 Mayıs 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun