10,158.63 TRY BIST 100 BIST 100
4.49 CNY CNY CNY
35.03 EUR EUR EUR
32.22 USD USD USD
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42.90 TRY Interest Interest
83.06 USD Fossil Oil Fossil Oil
29.52 USD Silver Silver
4.92 USD Copper Copper
113.25 USD Iron Ore Iron Ore
382.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,472.54 TRY Gold (gr) Gold (gr)

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 Ödül Birden

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması" seçildi...

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 Ödül Birden

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ, eğitim faaliyetleri de bulunan finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2016” ödüllerinde EVA Gayrimenkul Değerleme 3 ayrı dalda ödül aldı. Eva, Danışmalık alanında “Gayrimenkul Değerleme (Valuation), Araştırma (Research) ve Tüm Değerlendirmeler (Overall)  Kategorisinde Türkiye’nin En İyisi” seçildi. 

Euromoney Dergisi 1969 yılında İngiltere'de kurulan ve bugün 170 den fazla ülkede, finans ve iş dünyası ile sermaye piyasalarının bir numaralı yayınlarından biri. Kurum ödülü Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin ve bankaların katılımıyla gerçekleştirilen bir oylama ve anket çalışması sonucunda veriyor. Bu sene 12.si yapılan ankete 2000’den fazla kişinin katılımı gerçekleşti.

Konuyla ilgili bilgi veren Şirketin Yönetici Ortağı Cansel Turgut  Yazıcı, “Bu aldığımız ilk ödül değil son ödül de olmayacak, geçmişte Euromoney’den 3 yılda 3 farklı kategoride toplam 5 ödül aldık, başka kurumlardan uluslararası ödüllerimizde var, işimiz iyi yapmaya devam ettikçe başka ödüller de alacağız” dedi.

Aldığımız bu ödüllerle işimiz bitmez “Hep Daha İyisini Yapacağız” diyen Yazıcı, Türkiye’ye kendi alanlarında ödül getirmeye devam edeceklerini söyledi. Artık değerleme sistemi kendini her geçen gün daha çok geliştirmekte ve dünya standartlarına yaklaşmaktadır,  bugün birçok Türk sermayeli Değerleme ve danışmanlık kurumu artık Türkiye’de görev alan yabancı kökenli değerleme kurumlarında daha da fazla itibar görmektedir, geçmişte aldığımız ödüller ve bu  ödül buna en güzel örnektir dedi.

Yazıcı, şirketin çalışanlarının gayrimenkul sektöründe çok uzun yıllardan beri tecrübeleri olan bir kadrodan oluştuğunu belirtti. Yazıcı, EVA‘nın sadece değerleme çalışmaları ve raporlamaları değil; gayrimenkul projelerinin fizibilitesi; gayrimenkule dayalı hak ve faydaların değerlemesi;  konut, alışveriş merkezi, otel sektörü alanlarında araştırma ve raporlama çalışmaları da yaptığını ifade etti. Şirketin Türkiye’de yatırım yapmak isteyen hem yerli hem de yabancı kurum ve kuruluşlara sektörde öncü konumuyla danışmanlık hizmeti verdiğini,  aynı zamanda gayrimenkul sektörüne yönelik sektör raporları ve basılı yayınlar da ürettiğini söyledi.

EVA’nın Gayrimenkul Değerleme Firması, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Lisanslı Değerleme Şirketleri Listesinde olduğunu, ayrıca bankalara değerleme hizmeti verme yetkisine sahip olduğunu ifade etti. Şirketin RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) tarafından Türkiye’de ilk kez (Regulated by RICS Certificate) kategorisinde tanımlanan değerleme şirketi olduğunu da ilave etti.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

BPISC is constructing a new iron ore processing plant

Thursday, May 16, 2024

Voestalpine will produce green steel for Mercedes-Benz and TSR

Thursday, May 16, 2024

H2 Green Steel plans to lead with four new projects

Wednesday, May 15, 2024

Binghatti expands portfolio with acquisition of Dubai steel manufacturing facility

Tuesday, May 14, 2024

Blastr Green Steel appoints new CEO

Wednesday, May 8, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now