10.208,65 TRY BIST 100 BIST 100
34,67 EUR EUR EUR
32,38 USD USD USD
4,49 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,27 TRY Faiz Faiz
83,94 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,74 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,50 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,55 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.402,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Dünyanın dört bir yanından küresel katılımcılar Düsseldorf'taki Metal Ticaret Fuarı Zirvesi 2024'te buluşuyor

Wire and Tube 2024, 65 ülkeden 2.000'i aşkın katılımcısıyla tel, kablo, boru ve bunların yan sanayileri için önde gelen uluslararası ticaret fuarları olarak önemini bir kez daha vurguluyor.

Dünyanın dört bir yanından küresel katılımcılar Düsseldorf'taki Metal Ticaret Fuarı Zirvesi 2024'te buluşuyor

Düsseldorf Fuar Alanı'nın 100.000 metrekareden fazlası doldu. Dünyanın her yerinden ticari ziyaretçiler bekleniyor. Katılımcıların yaklaşık üçte ikisi ile Wire and Tube, Messe Düsseldorf'un portföyündeki en yüksek uluslararasılığa sahip ticaret fuarları arasında yer alıyor. Katılımcılar ağırlıklı olarak Avrupa'nın güçlü üretim ülkelerinden, ABD'den, Orta ve Güney Amerika'dan, Asya'dan ve Afrika kıtasından geliyor.

Messe Düsseldorf Tel/Boru ve Akış Teknolojileri Direktörü Daniel Ryfisch, "Düsseldorf fuar alanı, ilgili sektörlerdeki yeniliklerin geniş ve uluslararası bir kitleye sunulması söz konusu olduğunda tel ve boru sektörleri için mutlak bir lider konumunda" diyor.

Tel, kablo ve boru üretimi, işleme ve son ürünler için makine ve ekipman gibi klasik temalara ek olarak, wire and Tube paslanmaz çelik, hidrojen, plastik borular, kesme ve dilme teknolojileri ve e-mobilite gibi konulara güçlü bir şekilde odaklanıyor. Ayrıca, sabitleme ve birleştirme teknolojileri, yay üretim teknolojisi ve cam elyaf teknolojileri konuları da ön plana çıkmaya devam ediyor.

wire 2024, 9 ila 17 numaralı sergi salonlarını kapsıyor: tel, kablo, tel ürünleri ve teknolojileri 9 ila 12 numaralı salonlarda ve 15 numaralı salonda yer alıyor. Meet China`s Expertise 14. salonda yer alıyor. Salon 16, vidalar, oluklar, halkalar ve teknik yaylar gibi son ürünler de dahil olmak üzere sabitleme ve bağlantı teknolojileri ile yay yapım teknolojisi için özel bir salon olacak. Böylece burada özel, ayrı bir teknoloji alanı oluşturulacak. Ağır, yer kaplayan örgü kaynak makineleri için ayrılan geniş alan, merkezi Salon 17'de yer alacak.

Tube 2024, 1 ila 7a numaralı sergi salonlarını kapsıyor: boru aksesuarları, boru üretimi ve boru ticareti 1, 3, 4, 5, 6 ve 7a numaralı salonlarda yer alıyor. Yeni bir unsur da Salon 1'de plastik borular için özel bir alanın bulunmasıdır; bu alan, imalat ve işleme endüstrilerinde giderek artan bir eğilimle plastik borulara alan açıyor.

Şekillendirme ve bükme teknolojisi Salon 5 ve 6'da, boru işleme teknolojisi ise Salon 6 ve 7a'da bulunacak.  Makine ve ekipmanlar ise Salon 7a'da yer alacak. Salon 7 bir kez daha Meet China'nın uzmanlığıyla Çinli boru üreticilerine ve boru işleyicilerine ayrıldı.

Sektörlerden uzmanların uluslararası toplantısı, hidrojen ve e-mobilite kongresi, ecoMetal-trails ve günlük iş sonrası soğutma gibi çok sayıda uzman forum, kongre ve tur, sergi salonlarındaki ve açık hava alanındaki etkinlik yelpazesini zenginleştiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Kenya'daki sel felaketi çelik sektörünü olumsuz etkiliyor

3 Mayıs 2024 Cuma

Türkiye’nin hurda ithalatı mart ayında %21,5 azaldı

3 Mayıs 2024 Cuma

Otomotiv satışları nisan ayında geriledi

3 Mayıs 2024 Cuma

Coal India’nın kömür üretimi Nisan ayında yükseldi

3 Mayıs 2024 Cuma

Dış ticaret açığı nisan ayında yüzde 13,3 arttı

3 Mayıs 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun