10.055,98 TRY BIST 100 BIST 100
4,48 CNY CNY CNY
34,72 EUR EUR EUR
32,21 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,87 TRY Faiz Faiz
83,49 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,48 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,80 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
116,81 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.428,73 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Bosch, Hareket Dedektörleriyle Davetsiz Misafirlere Geçit Vermiyor!

• Bosch Güvenlik Sistemleri’nin Commercial Series (ticari sınıf) hareket dedektörleri, üst düzey algılama performansıyla davetsiz misafirlere geçit vermiyor. • Seri, ‘Dinamik Sıcaklık Dengeleme’ teknolojisiyle farklı marka dedektörlere göre yanlış alarmları %35 oranında azaltıyor. • Aktif kızılötesi anti-mask teknolojisiyle dedektörün önüne yerleştirilmiş veya üzerine püskürtülmüş materyallerin de tespit edilmesini sağlıyor.

Bosch, Hareket Dedektörleriyle  Davetsiz Misafirlere Geçit Vermiyor!

Güvenlik ve iletişim alanında ürün, hizmet ve çözümler sunan Bosch Güvenlik Sistemleri, Commercial Series (ticari sınıf) hareket dedektörleri serisiyle hırsız alarm sistemi teknolojilerine yeni bir soluk getiriyor.

Kurulumu son derece hızlı ve basit olan ticari sınıf ürün ailesi, en uygun ideal fiyat-performans dengesini sunarken, yanlış alarmları en aza indiriyor. Hızlı ve basit montaj süreciyle kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Orta ve büyük ölçekli mekanlara yönelik ‘Profesyonel Seri’, küçük ölçekli mekanlara ise ‘Blue Line Gen2’ ile en uygun alarm çözümleri sunuyor.

‘Dinamik Sıcaklık Dengeleme’ ile en iyi algılama performansı


Bosch ticari seri dedektörler, 225 metrekarelik geniş kapsama alanıyla, hırsızları duvardan duvara tespit edebiliyor. Dedektörler ayrıca, ‘İlk Adım Tespit’ teknolojisi sayesinde izinsiz giriş yapan kişinin ilk adımını algılıyor, ‘Dinamik Sıcaklık Dengeleme’ teknolojisi sayesinde ise farklı sıcaklık şartlarında dahi algılama performansını sürdürüyor. Aktif Kızılötesi Anti-mask uygulaması ise dedektörün önüne yerleştirilmiş veya üzerine püskürtülmüş materyallerin tespit edilerek, kullanıcının bilgilendirilmesine olanak tanıyor. Üstün teknolojisi ve kompakt tasarımıyla ticari sınıf dedektörler, her tür ortamda çalışabiliyor. Ayrıca, bir anahtar yardımıyla ayarlanabilen hassasiyetleri, entegratörlerin envanterde tutması gereken model sayısını da ayarlamaya imkan tanıyor.
Yanlış alarmları engellemede yüksek performans
Bosch ticari sınıf dedektörler serisi piyasadaki diğer dedektörlere oranla yanlış alarmları %35 oranında daha fazla engelliyor. Son teknoloji ürünü optikler ve elektronik sistem, mümkün olan en iyi sinyal gücünü sağlıyor. ‘İlk Adım Tespit’ teknolojisi ise sıradan hareket dedektörlerine oranla daha kesin tespitler gerçekleştiriyor. ‘Mikrodalga Gürültü İşleme’ teknolojisi, yanlış alarm kaynaklarını engellemek için tavan vantilatörü veya asılı tabela gibi arka plan nesnelere göre ayarlanabiliyor. Gizli optik hazne ise böceklerin ve dış faktörlerin dedektörü etkilemesini engelliyor. Dedektörlerin aynı zamanda 4,5 kilograma kadar olan küçük hayvanlara karşı algılama konusunda bağışıklığı da bulunuyor.


Farklı kullanım alanlarına özel dedektörler


Bosch Güvenlik Sistemleri’nde farklı kullanım alanları için iki ayrı dedektör modeli bulunuyor. ‘EN50131–2–4 Grade 2’ sertifikalı TriTech hareket dedektörü, ticari kullanımın ihtiyaçlarını büyük oranda karşılıyor. Bu dedektör, ‘İlk Adım Tespit’ teknolojisi, pasif kızılötesi (PIR) ve ‘Doppler’ radar tespit teknolojisini bir arada kullanıyor.
Yüksek güvenlik uygulamaları için, Anti-mask (kızılötesi) özelliğine sahip ‘EN50131–2–4 Grade 3’ sertifikalı Tritech+ hareket dedektörü, önüne yerleştirilmiş objeleri veya üzerine püskürtülmüş maddeleri sıvıları tespit edebiliyor. Her iki model de yanlış alarmların önüne geçmek için ayarlanabilir mikrodalga ‘Doppler’ radar eriminin yanı sıra, yüksek hassasiyet ve LED görünürlük imkanı sunuyor.


Bosch mühendisleri tarafından özel olarak tasarlanan bu dedektörler, kurulum süresinin hızını artırırken, kurulum hatalarının da önüne geçiyor. Esnek Kurulum Yüksekliği sayesinde dedektörlerin hiçbir ayarlamaya gerek duymaksızın 2,3 metreden 2.75 metreye kadar olan yüksekliklerde konumlandırılmasını sağlıyor.
Bosch Güvenlik Sistemleri hakkında


Bosch Güvenlik Sistemleri, güvenlik, emniyet ve iletişim ürünleri, çözümleri ve hizmetleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerindendir. 2014 mali yılında 12 400 çalışanı ile 1.5 milyar Avro tutarında ciro gerçekleştirmiştir. İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamayı hedefleyen Bosch Güvenlik Sistemleri’nin ürün yelpazesinde video gözetim, hırsız alarm, yangın algılama, genel seslendirme ve acil anons sistemlerinin yanı sıra kartlı geçiş kontrol ve yönetim sistemleri de bulunmaktadır. Ses ve müzik iletimini sağlayan profesyonel ses ve konferans sistemleri ise ürün gamını tamamlamaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri ürünleri, dünyanın her yerine yayılmış Bosch üretim tesislerinde geliştirilip üretilmektedir.


Bosch Grubu, mobilite çözümleri, enerji ve yapı teknolojileri, endüstriyel teknoloji ve tüketim ürünleri alanlarında faaliyet gösteren, dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisidir. 2014 yılında yaklaşık olarak 360 bini aşkın çalışanı ile 49 milyar avro tutarında satış gerçekleştirmiştir. Bosch Grubu; Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri olmak üzere 4 ana sektörde faaliyet göstermektedir ve Robert Bosch GmbH ve 60’nin üzerinde ülkedeki 440’dan fazla bağlı bölgesel şirketten oluşmaktadır. Satış ve servis ortakları da dâhil edildiğinde, Bosch yaklaşık 150 ülkede temsil edilmektedir. Bu dünya çapındaki gelişme, üretim ve satış ağında daha fazla büyümenin temelidir. Bosch, 2014 yılında dünya çapında 4,600 patent başvurusunda bulunmuştur. Bosch Grubu etkileyici ürün ve hizmetler tasarlayarak, hem inovatif hem de faydalı çözümler sunarak yaşam kalitesini artırmayı amaçlamaktadır. Böylelikle, şirket dünyanın her yerinde “yaşam için teknoloji” sunabilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Binghatti, Dubai'de çelik üretim tesisini satın alarak portföyünü genişletiyor

14 Mayıs 2024 Salı

CVK Maden milyon dolarlık anlaşmaya imza attı!

14 Mayıs 2024 Salı

Blastr Green Steel yeni CEO atadı

8 Mayıs 2024 Çarşamba

ThyssenKrupp ve Autoliv, düşük karbonlu çelik tedariği için anlaştı

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Cezayir, Çinli ve Türk şirketler ile madencilik projeleri anlaşmaları imzaladı

13 Mayıs 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun