10.208,65 TRY BIST 100 BIST 100
4,50 CNY CNY CNY
34,67 EUR EUR EUR
32,38 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,27 TRY Faiz Faiz
83,94 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,74 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,50 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,55 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.402,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Blechexpo/Schweisstec Fuarı'nın tüm stantları doldu!

Birleştirme teknolojisi için 9. Schweisstec uluslararası ticaret fuarı ile birlikte, 16. Blechexpo sac metal işleme uluslararası ticaret fuarı, dünyanın dört bir yanından sac metal işleme alanında küresel oyuncular için bir buluşma yeri olarak 7 - 10 Kasım 2023 tarihlerinde hizmet verecek.

Blechexpo/Schweisstec Fuarı'nın tüm stantları doldu!

Birleştirme teknolojisi için 9. Schweisstec uluslararası ticaret fuarı ile birlikte, 16. Blechexpo sac metal işleme uluslararası ticaret fuarı, dünyanın dört bir yanından sac metal işleme alanında küresel oyuncular için bir buluşma yeri olarak 7 - 10 Kasım 2023 tarihlerinde hizmet verecek. Stuttgart Sergi Merkezi'nde dokuz salon tamamen doldu. Ticaret fuarı ikilisi, modern, geleceğe hazır sac işleme için eksiksiz süreç dizileri sunar ve bu nedenle uzmanlar arasında büyük beğeni toplar. 'En iyi Ödül 2023'ün sunumu, 'Blechexpo Steel Convention 2023', 'futureSteel' kongresi ve uzman forumunu içeren etkileyici bir ek program, ticaret fuarının tekliflerini tamamlıyor.

Ünlü ticaret fuarı ikilisinin proje yöneticisi olarak Georg Knauer, Blechexpo/Schweisstec 2023 için dokuz sergi salonunun tamamen dolu olduğunu bildiriyor. Knauer, 'Fuara muazzam ilgi, endüstri sektöründeki güçlü dinamikler ve geleceğe yönelik önemli sorunlar' şeklinde özetliyor. Proje yöneticisi, 'Genel olarak, sac levha işleme alanında süreç otomasyonunun giderek daha da ileriye götürüldüğü gözlemlenebilir' diye açıklıyor. “Veriye dayalı, yapay zeka algoritmalarına ve makine öğrenimine dayalı yöntemler, süreçleri optimize etmek ve sonuç olarak tedarik sürelerini azaltmak için üretim operasyonlarında her zamankinden daha fazla kullanılıyor. Verimli sac işleme, esnek takım tezgahları, modern yazılım ve sanal simülasyon gerektirir. Bu konular fuarda yoğun bir şekilde ele alınacak. Zorluk sürdürülebilirliktir ve sac işleme alanında bu, optimum iş parçası kullanımı ve malzeme israfının önlenmesi anlamına gelir.

Verimli Üretim Süreçleri, Verimli Fuar Ziyareti

Blechexpo/Schweisstec'in kapsadığı konu yelpazesi, modern lazer teknolojisi için verimli proses teknolojilerini, tam otomatik robotik sac işleme makinelerini, delme, bükme, frenleme ve biçimlendirme için hassas aletler ve sistemlerin yanı sıra yenilikçi mikro su jeti kesim teknolojilerini içerir. Hepsinden önemlisi, kalifiye üretim personelinin mevcut eksikliği, örneğin malzeme taşıma ve makine işletiminde, yönetim kurulu genelinde daha fazla otomasyonu körüklüyor. Üretim verilerinin gelişen entegrasyonu sayesinde üretim süreçlerinin planlanması, uygulanması ve analizi daha verimli hale geliyor. Georg Knauer, 'Blechexpo/Schweisstec'teki uzman ziyaretçiler, sac işleme için tüm süreç zincirini deneyimliyor' diye vurguluyor. 'Tedarikçiler ve yatırım karar vericileri, bir çalışma ortamında doğrudan pratik alaka ile eşit bir zeminde buluşuyor.' Dokuz salonun düzenlemesi farklı bir şekilde yapılandırıldığından, uluslararası uzman izleyiciler sorun odaklı bir fuar ziyareti planlayabilir: sac, boru ve profil işleme salon 1, 3, 5 ve 9'da yer alacaktır. Salon 4 ve 6 tanesi damgalama teknolojileri için ayrılmıştır. 7. Salon'da kesme, birleştirme ve birleştirme teknolojileri tanıtılacak. 8. Salon'da ise presleme ve şekillendirme teknolojilerine odaklanılacak. Son olarak, çelik ve metal hizmetleri ile yüzey bitirme teknolojisi konuları 10. salonda ele alınacaktır.

Medya partneri ve katılımcısı olduğumuz Blechexpo Fuarı'nda sizleri görmekten mutluluk duyacağız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Vişne Madencilik RePlast Eurasia Fuarı'nda yerini aldı

2 Mayıs 2024 Perşembe

Euro Mine Expo 2024'ün odağında en son yenilikler yer alıyor

28 Şubat 2024 Çarşamba

Minexpo Africa fuarı Doğu Afrika bölgesindeki madencilik sektörünün ilerlemesine katkı sağlıyor

30 Nisan 2024 Salı

Win Eurasia'da ilk kez özel hidrojen salonu yer alacak

2 Kasım 2023 Perşembe

Batı Afrika'nın Öncü İnşaat Fuarı 8. Buluşmaya Hazır

20 Mart 2024 Çarşamba
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun