10.173,42 TRY BIST 100 BIST 100
34,80 EUR EUR EUR
32,25 USD USD USD
4,50 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,60 TRY Faiz Faiz
82,97 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,55 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,48 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
5,01 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
114,53 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.447,52 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Baymak E.Sybox Hidrofor, Yüksek Performansı ve Sessizliğiyle Dikkat Çekiyor

Alanında dünyanın en gelişmiş sistemine sahip, IF Ödüllü E.sybox, minimum enerji tüketimiyle maksimum verimlilik sağlıyor. Ergonomik tasarımı ile yer kaplamayan ve pazarda kategorinin tek ürünü olan E.sybox hidroforun en önemli özelliklerinden biri ise fısıltı kadar sessiz çalışması.

Baymak E.Sybox Hidrofor, Yüksek Performansı ve Sessizliğiyle Dikkat Çekiyor

Ergonomik hidrofor sistemi E.sybox, özgün kompakt İtalyan tasarımıyla yer tasarrufu sağlarken, minimum enerji tüketimiyle maksimum verimlilik elde ediyor. DAB güvencesiyle üretilen ve dünyanın farklı ülkelerinde büyük projelerin tercihi olan E.sybox, Baymak çatısı altında Türkiye’de her geçen gün yaygınlığını arttırıyor. 
Klasik hidroforların aksine kullanım ve tüketici ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan E.sybox, su soğutmalı bir pompaya ve entegre frekans invertörüne sahiptir. Cihaz suyun donup hidrofora zarar vermesini önlemek için sıcaklık sensörü ile donatılmıştır.  İçindeki su sıcaklığı 5 °C derecenin altına düştüğü anda pompayı düşük devirde çalıştırarak içindeki suyun donmasını engeller. Dahili akış sensörü ise susuz çalışmaya karşı korur.

Fısıltı kadar sessiz

 

E.sybox hidroforların yeni, su soğutmalı motoru korozyona karşı dayanıklı ve soğutucu fana ihtiyaç duymaz. Bu özelliğiyle eski tarz hidroforlara göre daha az gürültü kirliliği yaratır. Standart kullanımda 45 dB gibi çok düşük ses seviyesine sahip olan E.sybox, kazan dairelerine yapılan ses yalıtımı maliyetini de ortadan kaldırıyor.

En iyi tasarım ödülünün sahibi

 

E.sybox, çevreye etkisi, ergonomik tasarımı ve işlevselliğiyle eski tarz hidrofor sistemleriyle karşılaştırıldığında boyut olarak en az yüzde 30 yer tasarrufu sağlar. Ergonomik tasarımı ile montaj yapılacak yerin durumuna göre tesisata yatay ve dikey olarak bağlanabilen E.sybox’ın bir diğer özelliği ise duvara asılabilmesi. Tüm bu özellikleriyle benzerlerinden ayrılan E.sybox,  tasarım alanında dünyanın en prestijli ödül kuruluşu olan IF Desing tarafından verilen en iyi tasarım ödülünün de sahibidir (2013).

Montajı ve bakımı kolay

 

Tasarlanırken montaj ve bakım kolaylığı ile tüketici konforunun ön planda tutulduğu E.sybox, sisteme entegre bir şekilde 2 Litrelik genleşme tankını içerisinde barındırdığından ek bir ürüne ihtiyaç duymaz. Genleşme tankının eski tarz hidrofor sistemlerine göre bir başka avantajı da bakım gerektirmemesi.
Her bir parçanın maksimum verim hedefiyle geliştirildiği inverter teknolojisi ile donatılmış, entegre elektronik sistemi sahip E.sybox, bu sayede su ihtiyacına göre devreye giriyor. E.sybox ile su kullanımı başladığında su basıncında ani yükselme ve düşüşler olmamasının yanı sıra ayarlanan basınç, kullanımı artsa da azalsa da aynı düzeyde kalıyor. Böylece tesisatta ani basınç yükselmesinden dolayı ses ve vuruntu olmadığından her seferinde düşük devirle devreye girerek daha az enerji harcıyor, sürekli yüksek devirde dönmediğinden mekanik ömrü de uzuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

H2 Green Steel, dört yeni proje ile büyümeyi hedefliyor

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Binghatti, Dubai'de çelik üretim tesisini satın alarak portföyünü genişletiyor

14 Mayıs 2024 Salı

CVK Maden milyon dolarlık anlaşmaya imza attı!

14 Mayıs 2024 Salı

Blastr Green Steel yeni CEO atadı

8 Mayıs 2024 Çarşamba

ThyssenKrupp ve Autoliv, düşük karbonlu çelik tedariği için anlaştı

13 Mayıs 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun