10.158,63 TRY BIST 100 BIST 100
34,96 EUR EUR EUR
32,29 USD USD USD
4,49 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,90 TRY Faiz Faiz
83,06 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
29,52 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,92 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
113,25 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.472,54 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Babacan Holding’ten Yılın İlk Büyük Fırsatı!

Güvenilir ve kaliteli projeleriyle bir konuttan beklenenin ötesine geçen projelere imza atan Babacan Holding, yatırımcılara Babacan finansman modeliyle benzersiz yatırım ayrıcalıkları sunmayı sürdürüyor...

Babacan Holding’ten Yılın İlk Büyük Fırsatı!

Babacan Holding, bulunduğu bölgeye prestij kazandıran projelerinden olan Babacan Premium ve Babacan Port Royal’de benzersiz bir kampanya başlattı. Yatırımcılarına her dönemde cazip ödeme seçenekleri sunan Holding, yılın bu ilk dev kampanyasında yatırımcıları faizsiz konut sahibi yapmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal’de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuluyor. Her iki projeden daha uzun vadeyle konut sahibi olmak isteyenleride, 120 ay vadeli yüzde 0.98’lik faizle ödeme avantajı bekliyor.

Mehmet Babacan: “Sektöre prestij, yatırımcılara yüksek katma değer sağlıyoruz”

Babacan Holding olarak imza attıkları projelerle sektöre prestij kazandırırken, sundukları benzersiz kampanyalarla da yatırımcı dostu bir holding olmayı başardıklarını kaydeden
Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Konumu ve konseptiyle sektörde farklı bir kulvar açan Babacan Premium ve Babacan Port Royal’de başlattığımız yeni kampanyamızla yılın ilk fırsatını yatırımcılarımızla buluşturuyoruz. Bu sayede bir yandan yatırımcılarımızın konut sahibi olmasını kolaylaştırırken, sektördeki canlılığı diri tutmak adına sergilediğimiz öncü yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Sunduğumuz kampanyamız sayesinde yatırımcılarımız, finansal zorluk yaşamadan Babacan Holding ailesine katılabilecekler” diye belirtti.

Babacan Premium: Tatil Köyü Konforunda Yaşam

Tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunulan ve teslimlerine zamanında başlanan toplam 1009 konutun yer aldığı, 28 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede farklı alan büyüklüklerine sahip 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.
Yatırımcıların markajında
Bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Premium, metroya sıfır, E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede konumlanıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşmak mümkün.

Babacan Port Royal: 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu

Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 37 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.
Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları bulunuyor. Teslimlerin 2020 yılı ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanan Babacan Port Royal’in bin metrekarelik kapalı alanı, geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı. Projede fitness, sauna, hamam, masaj odası, playstation odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası bulunuyor.

E-5’e bir dakika mesafede

Ayrıca metroya sıfır konumuyla da yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran metro, e-5 ve metrobüs yakınındaki Babacan Port Royal, İDO’ya 10 dakika mesafede konumlanıyor. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun