9.524,80 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,72 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
86,95 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,48 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
34,65 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
116,41 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.488,33 TRY Altın(gr) Altın(gr)

7.Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı için geri sayım başladı

Nalburiye ve hırdavat sektörünün dünyaya açılan tek arenası Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı 450’den fazla katılımcı firması ve 20 bini aşkın ürün çeşitliliği ile kapılarını 7. kez açmaya hazırlanıyor.

7.Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı için geri sayım başladı

Tüm sanayi kolları ile ortak bağı olan nalburiye ve hırdavat sektörü; üretim, montaj, bakım, onarım süreçlerindeki ürün tedarikini ve çarkın dönmesini sağlayan 20 bin ürün çeşidini, 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nda sergilemeye hazırlanıyor. İlk düzenlendiği günden bu yana sektöre dair önemli bir eksikliği gideren fuar, 7.yılında da hırdavat ve nalburiye sektörü için gerek katılımcı markalar gerek yerel ve uluslararası ziyaretçiler için ticari bir organizasyon olmaya devam ediyor.

Avrasya’nın kalbindeki konumuyla, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleriyle ticari bağlantılar için güçlü fırsatlar sunma iddiasını sürdüren Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, 2023 yılında maksimum verim sağlamak amacıyla “Birlikte Büyüyoruz” sloganıyla katılımcı ve ziyaretçilerden aldığı yoğun talep ile İFM’de 55.000 m2’lik alanda 2-4-5-6-7-8. salonlara taşınıyor.

İnovatif ürün çeşitliliği konusunda dünya çapında bir dinamizme sahip olan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında elektrikli ve mekanik el aletleri ve aksesuarlarından kaynak makinaları ve elektrotlarına, zımpara, çivi makinaları ve aşındırıcılara; lazer aletleri ve iş güvenliği ekipmanlarından izolasyon, yalıtım ve tecrit malzemelerine, boyacı ve kilit aksesuarlarına kadar çok büyük bir ürün çeşitliliği sunuyor.

7 yıldır ülkemiz ve MENA coğrafyası için nalburiye ve hırdavat sektöründe büyük bir eksikliği ortadan kaldıran İstanbul Hırdavat Fuarı, sektörün ihracat hedeflerini yakalamasına her geçen gün daha fazla katkı sağlıyor.

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı katılımcı ve ziyaretçi sayısında hedef büyütüyor

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, nalburiye ve hırdavat sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası fuarı olmasının etkisiyle Türkiye’nin 81 ilinden ziyaretçilerini ağırlamasının yanı sıra uluslararası arenadan da çok fazla ziyaretçi ve katılımcı ağırlamaya devam ediyor. Fuar ayrıca Türkiye’nin ticaret ve sanayi odaları, sanayi bölgelerinden gelenlerin oluşturduğu sivil gruplar ile yoğun bir ticaret ortamı sağlamasının dışında ürettiği ürünler ve sektöre sağladığı katkılar düşünüldüğünde sanayi çarkının önemli dişliliklerinden birisi olmaya devam ediyor.

İstanbul Hırdavat Fuarı ile İş Sağlığı ve İş Güvenliği Fuarı Bir Arada

24-27 Ağustos 2023 tarihlerinde 7.kez kapılarını açacak olan İstanbul Hırdavat Fuarı, bu yıl fuarla eş zamanlı olarak Türkiye İş Güvenliği ve İş Adamları Derneği (TİGİAD) ile 2. salonda 9250 m2 alanda 100’ ün üstünde katılımcıya ve konferans oturumlarına ev sahipliği yapacak. İş güvenliğinin hırdavat ve nalburiye sektörü ile olan bağlantısının ve öneminin vurgulanacağı oturumlar her iki sektöre de artı değer katmayı hedefliyor.

Nalburiye ve hırdavat sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek için siz de Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nı ziyaret edin

Sektörün ülkemizdeki uluslararası tek buluşma noktası İstanbul Hırdavat Fuarı 24-27 Ağustos 2023 tarihlerinde 7.kez İFM’de 2-4-5.6.7-8. salonlarda düzenleniyor. Bu büyük buluşmaya ortak olarak yerinizi alın! Ücretsiz davetiye ve detaylı bilgi için; www.istanbulhirdavatfuari.com

Detaylı bilgi için; Mehtap Yıldırım Kurumsal İletişim Müdürü kurumsal.iletisim@voli.com.tr Direkt Tel: 0212 604 50 51

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Marble İzmir 29. kez kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Maden Türkiye Fuarı’nın Büyük Buluşmasına Hazır Mısınız?

17 Nisan 2024 Çarşamba

Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı sektörü bir araya getirecek

17 Nisan 2024 Çarşamba

Madencilik ve Mineraller Fuarı 15-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

8 Şubat 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun