10.158,63 TRY BIST 100 BIST 100
4,49 CNY CNY CNY
35,03 EUR EUR EUR
32,22 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,90 TRY Faiz Faiz
83,06 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
29,52 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,92 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
113,25 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
382,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.472,54 TRY Altın(gr) Altın(gr)

2015’in En İyi Yapı Malzemesini Belirleyecek Olan Yapı Sektörünün En Büyük Ödülü “Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü”Ne Başvurmak İçin Son Hafta!

Yapı sektörünün en kapsamlı yapı ürün rehberi “Yapı Kataloğu”nu 42 yıldır yayımlayan Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen 23. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektörünün en iyi yapı malzemesi seçiliyor. Yeni ürün ve teknolojileri desteklemek amacıyla verilen ödüller, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yapı buluşması 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açılış töreninde sahiplerini bulacak.

2015’in En İyi Yapı Malzemesini Belirleyecek Olan  Yapı Sektörünün En Büyük Ödülü  “Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü”Ne  Başvurmak İçin Son Hafta!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” olarak 47 yıldır hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen 23. kez verilecek olan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü belirlenecek.

Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” yapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu amaçlar doğrultusunda Yapı-Endüstri Merkezi hizmetlerinden yapı malzemesi alanında sektörün vazgeçilmez başvuru kaynağı olan Yapı Kataloğu, Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” katılımcı firma ürünlerinin kullanımına açılıyor. Yapı sektöründe malzeme ve yeniliklere en hızlı şekilde ulaşmak isteyen profesyonellerin başvuru kaynağı, Yapı Kataloğu’nun basılı ve dijital platformlarında ödül alan firmaların ürünlerine de yer verilecek.

Türk yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm yapı malzeme üreticisi firmalarının başvurabileceği ödüle aday olacak ürünlerde, öncelikle“yapı”da yer alması veya yapım sürecinde teknolojik gelişme sağlaması koşulu aranıyor. Ardından ürünler, üretim, uygulama ve kullanım süreçlerinde akılcılık ve enerji tasarrufu sağlamaları, çevreye, sağlığa zararlı bir yönlerinin olmaması ve üretimde yerli kaynakların da kullanılması kriterlerine göre değerlendiriliyorlar.

Ödüle ürünlerini aday gösterecek firmaların, ürünlerin teknik niteliklerini belirleyen belgeleri, ürünü tanıtan açıklamaları içeren dosyayı ve ürünün örneğini, Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” başvuru formu ile birlikte en geç 27 Mart 2015, Cuma günü, saat 17.00’ye kadar Yapı-Endüstri Merkezi’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

BPISC, yeni bir demir cevheri işleme tesisi kuruyor

16 Mayıs 2024 Perşembe

Voestalpine, Mercedes-Benz ve TSR için yeşil çelik üretecek

16 Mayıs 2024 Perşembe

Vida ve cıvata gibi metal eşya ithalatına gözetim uygulaması getirildi

16 Mayıs 2024 Perşembe

H2 Green Steel, dört yeni proje ile büyümeyi hedefliyor

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Binghatti, Dubai'de çelik üretim tesisini satın alarak portföyünü genişletiyor

14 Mayıs 2024 Salı
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun