10.481,30 TRY BIST 100 BIST 100
34,89 EUR EUR EUR
32,19 USD USD USD
4,47 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
41,78 TRY Faiz Faiz
81,67 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
31,05 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,65 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,93 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
380,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.427,33 TRY Altın(gr) Altın(gr)

1000 Yeni Emlakçı Hürriyet Emlak'ta

Türkiye'nin emlak portalı hurriyetemlak.com, 2015'e hızlı başladı. İlk çeyrekte bini aşkın yeni emlak danışmanlık firması portalın üye kadrosuna katıldı.

1000 Yeni Emlakçı Hürriyet Emlak'ta

Emlak sektöründe öncü ve yenilikçi uygulamalarıyla sektöre yön veren hurriyetemlak.com için 2015 yılı çok hızlı başladı. İki yeni reklam filmiyle beğeni toplayan portal, daha ilk çeyrekte bini aşkın yeni emlak danışmanlık firmasının tercihi oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hürriyet E-Business Direktörü Kamil Özörnek, teknik altyapıdan ürün çeşitliliğine, reklam formatlarından üyelik paketlerine kadar birçok alanda profesyonel şekilde hizmet vererek rakiplerin arasından sıyrıldıklarını belirtti.

2014’te yüzde 40’lık büyüme sağladıklarını ve 2015'e de hedefledikleri gibi başarılı bir giriş yaptıklarını ifade eden Özörnek, "2014 yılında, -daha önceki yıllarda da olduğu gibi, sektördeki birçok bireysel emlakçının kurumsallaşmasına yardım etmek amacıyla çeşitli yenilikler getirdik. Öyle ki; verdiğimiz üyelik paketi dahilinde, emlakçıların ihtiyaç duydukları kiralık/satılık afişlerinden, emlakçıya özel web sitesine kadar birçok ihtiyaçlarını biz karşıladık. Bu da bize olan ilgiyi ve güveni arttırdı. Önümüzdeki dönemde de yeni projelerimizle emlakçı dostlarımıza fayda sağlamaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
'Temiz İlan Hattı' kullanıcının yüzünü güldürdü
Özellikle geçtiğimiz aylarda başlattığı 'Temiz İlan Kampanyası' ile adından söz ettirerek; güncel olmayan ve kullanıcının işini zorlaştıran ilanlara karşı savaş açan ilk portal olan Hürriyet Emlak, sektördeki gerçek, sağlıklı ve güvenilir ilan sayısını da arttırmış oldu. Uzun soluklu, güvenli ve kaliteli hizmet için başlatılan kampanyayla açılan ‘Temiz İlan Hattı’ ile; satış ya da kiralama süreci tamamlanmış gayrimenkuller duyarlı kullanıcılar tarafından portala bildiriliyor ve gerekli işlemler başlatılıyor. Hurriyetemlak.com’un üyelerinin desteği ile yürüttüğü bu kampanyanın hedefi hem üye emlak ofislerine, hem gayrimenkul arayanlara fayda sağlamak, sağlıklı ve gerçek ilanlar ile sektörü bir adım daha ileriye taşımak.

Ürün geliştirme adına rakiplerine oranla daha hızlı hareket eden hurriyetemlak.com, yeni ara yüzüyle beraber sunduğu gelişmiş arama özellikleriyle de kullanıcının işini daha da kolaylaştırmıştı. Özellikle ‘Anahtar Kelimeyle Arama’ sayesinde kullanıcıların hedefledikleri ilana daha da rahat ulaşması sağlanmıştı. Öte yandan, yayına aldığı 'Öğrenci Yurtları', 'Emlak Değeri Hesaplama', 'Akıllı Harita' gibi uygulamalarla da sektörde çıtayı bir adım daha yükseltti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Tata Steel, 2024'ün ilk çeyreğinde büyüme gösterdi

31 Mayıs 2024 Cuma

Gerdau, Brezilya'daki iki fabrikasını kapatıyor

31 Mayıs 2024 Cuma

BMZ 2024 yılının ilk dört ayına ilişkin üretim sonuçlarını açıkladı

31 Mayıs 2024 Cuma

UMB Grup, Otelu Rosu çelik tesisini satın aldı

31 Mayıs 2024 Cuma

CBAM, Avrupa çelik sektöründe endişe yaratıyor

31 Mayıs 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun