9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
89,50 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,20 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,58 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.438,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

DAP Holding'den Büyük Yatırım Planı

Bu yıl arazi geliştirmeye odaklandıklarını ve 700 bin metrekare arsa geliştirdiklerini dile getiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, güçlü bir finansman yapısına sahip olduklarını belirterek, “Sadece son iki yılda 4 bin 600’ün üzerinde teslimat gerçekleştirdik” dedi.

DAP Holding'den Büyük Yatırım Planı

  En son Emlak Konut GYO’nun Nişantaşı ve Çekmeköy olmak üzere 2.9 milyar lira değerinde iki ihalesini kazanan, ayrıca İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştiren DAP Holding, 5 yıl içinde 13 milyar TL’lik yatırım yapmayı hedefliyor. Emlak Konut GYO’dan son dönemde İstMarina, Validebağ gibi dev proje ihaleleri alıp, İstMarina’yı bitirip teslim ettiklerine dikkat çeken DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Validebağ’ı 2019’da teslim etmeyi planlıyoruz. Şimdi de Nişantaşı ve Çekmeköy’de farklı projelere imza atıp erkenden teslim etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

 İş bitirme becerileri, erken teslimleri ve stratejik projeleri ile sektöre örnek olduklarına vurgu yapan Ziya Yılmaz, “Sadece son iki yılda 4 bin 600’ün üzerinde teslimat gerçekleştirdik. Bu en az inşaat süreci kadar kıymetli, özen gösterilmesi gereken bir konu. Tüketicide bazı yetersiz inşaat şirketleri yüzünden algı karışıklığı oluşmamalı” değerlendirmesinde bulundu.

Satış rekoru kırdı

 2017’de satış rekorları kırarak 1.1 milyar TL ciro gerçekleştirdiklerini, 2018’i ise arazi geliştirme yılı olarak ilan ettiklerini hatırlatan Yılmaz, “İstanbul ve İzmir’de devam eden yatırımlara ek olarak, yaklaşık 2.9 milyar TL değerindeki Nişantaşı ve Çekmeköy ihalelerini kazanarak bu hedef doğrultusunda adım attık. Sahip olduğumuz güçlü finansal yapımızla gelecek 5 yılda toplam 13 milyar TL’lik bir yatırıma imza atarak ülkemize katma değer sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

Hababam Sınıfı’na komşu: Validebağ Konakları

  İstanbul ve İzmir’de geliştirdikleri arsaların büyüklüğünün 700 bin metrekareye ulaştığına dikkat çeken Yılmaz, “Bin 611 konut, ofis ve ticari alandan oluşan İstMarina’da teslimatlar neredeyse bitti. Geçen yıl İzmir projesine başladık. DAP İzmir’in yüzde 75’inin satışını tamamladık. İzmir’de üç yeni projeye daha hazırlanıyoruz. Bunlar Mavişehir ve Çeşme’de olacak. Çeşme’de özellikle denize sıfır önemli bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul’da Beykoz, Pendik, Maslak ve Ünalan Mahallesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Hababam Sınıfı’na ev sahipliği yapan ve şu an da Hababam Sınıfı Müzesi olarak kullanılan Validebağ Korusu’nun içindeki binaya komşu durumdaki Validebağ Konakları ve Teras Kule’nin inşaatı da büyük bir hızla sürüyor. Bu proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşuyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun